Bison jakker

De enkle og funktionelle jakker fra Bison er altid et hit her hos Wagner, fordi de rammer plet hos rigtig mange mænd. Mærket rammer nemlig en stil, der både er maskulin og som passer til en aktiv hverdag. Vi har samlet hele udvalget til dig her, så du let kan finde din nye jakke. Hvilken jakke er din favorit til den kommende sæson?

Bison jakker – det enkle valg

Kan du godt lide enkelt og funktionelt design i høj kvalitet, så er Bisons jakker helt sikkert også noget for dig. Med jakker i gode materialer, som for eksempel læder samt åndbart og vandtæt polyester. Med flere forskellige modeller i hver kollektion, er der altid en jakke, som falder i din smag, hvis du er til Bison enkle stil. Bison er desuden et af de mærker her hos Wagner, som leverer jakker fra størrelse S til 3XL. Det betyder, at vi kan levere de flotte kvalitetsjakker i størrelser, der passer til de fleste mænd.

Køb din nye jakke på nettet
Hos Wagner sætter vi en ære i at give dig en god oplevelse, når du køber din nye Bison jakke hos os, uanset om du gør det i vores webshop eller i en af vores mange butikker. Er du medlem af vores kundeklub, Club Wagner, så optjener du naturligvis point på præcis samme måde online, som du er vant til fra butikkerne. For at sikre dig en god oplevelse online giver vi Fri fragt på ordrer over 399,-, når du køber online og vi tilbyder fri retur. Hvis du foretrækker at bytte i din lokale Wagner, så tilbyder vi også mulighed for dette.