Björn Borg

Björn Borg er bedst kendt for de populære tights, som altid udfordrer grænsen mellem stilfuldt og vovet. Fede print og god kvalitet er sammen med det velkendte elastikbånd blevet mærkets kendetegn.

  • Fri fragt på ordrer over 399,-
  • Byt i alle Wagners butikker
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris

Björn Borg boxershorts – kvalitet over hele linjen

Hos Wagner elsker vi Björn Borg. Grunden er enkel: Vi holder af kvalitet og lækkert design, og netop her ligger mærkets klare styrker.

Hos Wagner har vi altid et stort udvalg, hvor der er masser af cool par at vælge blandt, når du skal finde dine favoritter. Uanset om du ønsker at være lækker med fede striber, eller hellere vil afprøve nye, trendy mønstre, så kan du finde nyt undertøj hos os. Foretrækker du klassiske, ensfarvede boxershorts, så har vi også det. Mange modeller leveres i 2-pak, så du får to par fede boxershorts til en skarp pris. Uanset hvilke par du vælger, kan du være sikker på, at det alt sammen er udført i den gode, velkendte kvalitet og med den samme behagelige pasform.



 Shop dine nye boxershort online

Har du fået lyst til at forkæle dig selv med nye boxershorts fra Björn Borg eller et af vores øvrige lækre modemærker, så er Wagner det helt rigtige sted at shoppe. Vi giver nemlig altid Fri fragt på ordrer over 399,- og ikke mindst fri retur.

Hvis du er medlem af vores kundeklub, Club Wagner, så optjener du desuden point på alle dine køb. Med andre ord, så giver vi dig en god grund til at købe dine nye boxershorts hos os.

Fandt du ikke de boxershorts, du kunne tænke dig i udvalget fra Björn Borg, så se alle boxershorts fra alle mærker, hvor der er masser af andre mærker og modeller at vælge blandt.