Jack's jeans

Jack’s står bag en serie af lækre jeans til mænd, der foretrækker klassiske farver og detaljer samt jeans af god kvalitet og med en behagelig pasform. Se udvalget her på siden, hvor vi har samlet alle mærkets jeans og køb dine favoritter i dag.

Jack’s jeans – afslappet stil

Et par typiske Jack’s jeans er mørkeblå eller sorte, har 5 lommer og kontrastsyninger. Kvaliteten er lækker. Med sådan et par jeans er det let at opnå et pænt, men forsat afslappet i din stil, som gør sig godt til hverdagen. De passer nemlig godt til alverdens T-shirts og trøjer, også overdele i friske farver og moderne mønstre.

Jack’s jeans kan leveres i et væld af størrelser, lige fra 29/30 til 48/36, hvilket vil sige at de fleste mænd kan finde et par jeans fra dette mærke, som sidder helt rigtigt. Der er både modeller med almindelig pasform, regular fit, og en mere løs pasform, loose fit. Vælg den type, du føler dig bedst tilpas i.

Køb dine Jack’s jeans hos Wagner online
Når du køber jeans hos Wagner gør vi vores bedste for at give dig en god oplevelse, både i butikken og online. Derfor har vi valgt at tilbyde Fri fragt på alle ordrer, hurtig levering og fri retur til vores kunder online. Det skal være nemt og billigt at handle online hos os. Samtidig har vi et unikt bånd mellem vores webshop og vores fysiske butikker, som betyder, at du kan bytte i din lokale Wagner, når du har købt nyt tøj online hos os.