Jack's T-shirts

Foretrækker du helt enkle T-shirts til hverdag, så er Jack’s helt bestemt det rigtige mærke for dig. Se hele udvalget her på siden, hvor vi har samlet alle T-shirts fra dette mærke og find favoritter både med og uden print.

Enkelhed bliver til stilsikkerhed

Jack’s er et mærke, der altid går efter det enkle, funktionelle og maskuline. Det maskuline gennemsyrer alle mærkets designs – også inden for T-shirts. Det enkle udtryk kommer frem i kollektionerne, takket være mange ensfarvede T-shirts og T-shirts med diskrete print, der giver dig mulighed for at variere dit udtryk, uden at bevæge dig for den stil, du sætter pris på.

Det funktionelle kommer til udtryk ved at alle Jack’s T-shirts er udført i en god, gedigen bomuldskvalitet, der er egnet til at have på til hverdag. Kender du dig selv og din stil, så ved du, om Jack’s er et mærke for dig.

Køb T-shirts fra Jack’s online og få masser af fordele
Hos Wagner skal det være lige så let at handle online som i vores butikker. Derfor giver vi altid fri fragt, hurtig levering, fri retur og mulighed for at bytte i din lokale Wagner-butik. Alle medlemmer af vores kundeklub kan optjene point på alle køb hos Wagner, og det gælder naturligvis også online.