Gratis fragt v/ 399 kr.
Byt i 365 dage
Gratis retur
Byt i butik
Gå til klub

Vi fandt desværre ingen produkter passende til din søgning

Lindbergh blazere giver en knivskarp silhuet

Lindbergh kan noget med blazere, som kun få formår. Det er et mærke, der udviser unikt forståelse for pasform såvel som design. Med et enkelt snit, lækker finish og flotte detaljer tror vi, at du bliver rigtig glad for din blazer, hvis du vælger en Lindbergh blazer.

Uanset om du har brug for en blazer med standardpasform eller slim fit, en kort model eller en lang model, så finder du en blazer, der passer til dig og din figur. Lindbergh har nemlig mange forskellige modeller, der sidder vidt forskelligt, for at sikre, at enhver mand kan finde et jakkesæt, der fremhæver hans figur på bedste vis.

Køb din Lindbergh blazer på nettet
Har du fundet den helt rigtige Lindbergh blazer hos Wagner, kan du trygt købe den på nettet. Vi har fri fragt, hurtig levering og fri retur for at sikre, at det er lige så enkelt og billigt for dig at købe dit tøj online hos os som at handle i vores fysiske butikker. Når du handler online kan du også prøve din blazer på derhjemme, foran dit eget spejl. Passer din nye blazer ikke, tilbyder vi, at du kan bytte i vores mange fysiske butikker, hvis du foretrækker dette fremfor at sende den retur til os.