Shine jeans

Kun få formår at lave jeans som Shine. Mærket står altid for urban coolness, der passer perfekt ind i en afslappet, lækker urban stil og livsstil. Se alle de nye, fede modeller online her, hvor vi har samlet hele udvalget, og find dine favoritter.

Shine jeans – lad din personlighed skinne igennem

Dit tøj er en vigtig del af din udstråling, hvorfor det er vigtigt at finde tøj, der passer til din personlighed. Shine er eksperter, og derfor er der et par Shine jeans for enhver smag. Det betyder, at du altid kan finde et par, der passer til dig og din stil.

Takket være et bredt udvalg af modeller, der omfatter alle pasformer, både de løse og de kropsnære, kan du finde jeans uanset om du er mest til den ene eller den anden pasform. Shine producerer jeans i alle de mest populære farver, der både spænder henover sort og masser af variationer i grå og denimblå.

Mangler du jeans til hverdag, så er et par klassiske jeans i en mellemblå denimfarve det oplagte valg. Vælg et par med en lækker vask med slideffekt på lårene, hvis du vil understrege en afslappet, men cool stil. Sæt dem sammen med en lækker T-shirt med print – så har du er hverdagslook, der er perfekt på studiet, på arbejdet og i fritiden.

Køb jeans fra Shine online hos Wagner
Når du køber dine nye jeans online hos Wagner, giver vi Fri fragt på ordrer over 399,-. Vi giver også fri retur, hvis du skulle få behov for at bytte noget, du har købt online.