Gratis fragt v/ 399 kr.
Byt i 365 dage
Gratis retur
Byt i butik
Gå til klub

Signal

Regular fit | 100% bomuld

299 kr 74,75 kr

Signal

Regular fit | 100% bomuld

299 kr 74,75 kr

Signal

Regular fit | 100% bomuld

399 kr 99,75 kr

Rene linjer – klart Signal

Find dig selv og find dit signal i kollektionerne fra mærket, der altid rammer plet. Læs mere om Signal lige her og køb dine nye favoritter til garderoben.

Signals kollektioner er forholdsvis enkle, men med gode, velplacerede deltaljer og et moderne touch løfter alle items sig altid over det ordinære. Hele kollektionen får desuden liv gennem mærkets flotte, velsiddende snit og et farvevalg, hvor der gang på gang bliver eksperimenteret med sæsonens fedeste modefarver. Resultatet er en enestående målrettethed, der ses i mærkets designs. Gør det til en del af den du er, hvis du går efter et look, der bæres af det lækre, det moderne og det stilrene.

Signal fører brede kollektioner, hvor du både finder jakker, T-shirts, poloshirts, bukser og meget mere. Signal er desuden et af de mærker her hos Wagner, som går længst op i størrelserne. Nogle varer føres op til størrelse 4XL.

Køb Signal tøj online

Du finder altid et stort udvalg af varer og størrelser online hos Wagner, hvor vi har gjort det let at finde lige præcis det, du søger – både hvad angår type, størrelser, farver og modeller.

Når du vælger at shoppe online, giver vi naturligvis Gratis fragt v/ 399 kr., og vi tilbyder også fri retur, hvis du skulle få behov for at returnere varer fra din ordre. Foretrækker du at bytte til noget andet i din lokale Wagner, så står vi naturligvis også klar til at hjælpe dig i vores butikker.

Handler du ofte hos Wagner? Bliv medlem af Club Wagner og optjen bonus, modtag nyheder og få invitationer til VIP events.