Signal jeans

Signal er et af de mærker, der tør skille sig ud, når det gælder jeans. Derfor finder du både jeans i farver og jeans i helt klassiske denimfarver i vores udvalg fra Signal. Find dine favoritter her, hvor vi har samlet alle Signal jeans.

Send et personligt signal med dine jeans

Dit tøj er en del af den du er, og det forstår man godt hos Signal. Udtryk hvem du er med et par nye jeans, der reflekterer dig.

Mangler du et par helt enkle jeans til hverdag, så er det naturligvis oplagt at gå efter et par denimblå, grå eller sorte. Du finder altid par i disse farver i udvalget hos Signal. Brug dem sammen med alverdens T-shirts, poloshirts og trøjer. Du kan også sagtens vælge et par jeans i en klar farve, hvis du ikke er bange for at skille dig ud. Synes du det er svært at sætte et par røde eller helt blå bukser sammen med andet tøj? Sådan behøver det ikke være. Brug gerne jeans i skarpe farver sammen med hvide, grå og sorte trøjer – det er sikre vindere.

Køb Signal jeans online hos Wagner
Har du fundet de helt rigtige jeans fra Signal online, så køb dem i dag – vi betaler nemlig fragten. Skulle dine nye jeans ikke passe, så har vi også gjort det let og gratis at bytte – vælg selv, om du vil benytte dig af vores tilbud om fri retur, eller om du vil bytte i din lokale Wagner-butik. Her står vores dygtige personale altid klar til at hjælpe dig med at finde noget andet i stedet.