Signal poloshirts

Signal har altid masser af spændende poloshirts i sine kollektioner – og der er gerne knald på farverne og detaljerne. Find din nye poloshirt her, hvor vi har samlet hele udvalget fra Signal.

Poloshirts på mode

Poloshirten har for alvor fået et comeback i modebilledet – ikke mindst takket være Signal. Den har nemlig fået en opdatering, hvor man tør eksperimentere lidt mere, når det gælder farvevalg og valg af detaljer.

Poloshirts fra Signal udstråler altid masser af overskud. De er lavet i blød og behagelig bomuld og så er designet helt i tråd med tidens trends. Der er altid godt gang i modefarverne – og ikke mindst i striberne – og mærkets poloshirts har ofte flotte detaljer, for eksempel dekorativt broderi på brystet. Udover de mange farverige poloshirts finder du også klassiske sorte, hvide, blå og grå i sortimentet. Uanset hvilken stil du foretrækker, så vælg en lækker poloshirt fra Signal, hvis du gerne vil vise, at du har god stil. Mærkets poloshirts er altid sikre vindere, der kan bruges sammen med alle de jeans og chinos, du allerede har i garderoben.

Køb poloshirts online hos Wagner
Hos Wagner gør vi os umage for at sikre dig en god oplevelse, når du handler med os – det gælder naturligvis også online. Køb dine nye Signal poloshirts og andet tøj online hos os og få Fri fragt over 299 kr., fri retur og mulighed for at bytte i din lokale Wagner. Er du medlem af Club Wagner optjener du samtidig point på din handel – præcis som du kender det fra vores fysiske butikker.