Sunwill

Sunwill har specialiseret sig i herrebukser, og det står helt klart, hvorfor det er blevet en stor succes. Med enkelhed og forståelse for design og pasform er bukserne blevet moderne klassikere. Find dine nye bukser her på siden – vi har nemlig samlet alle bukser fra Sunwill lige her.

Sunwill – bukser som passer til dig

Stilen er enkel og meget klassisk hos Sunwill, og det fungerer rigtig godt for mange mænd.

Den enkle stil hos Sunwill giver mulighed for at lege mere med valget af T-shirts, skjorter og trøjer. Som noget helt unikt kan Sunwill levere bukser i et usædvanligt stort antal forskellige størrelser, og mange modeller findes både med kort og almindelig benlængde. De korte modeller ligger mellem størrelse 24 og 33, mens de almindelige ligger mellem 46 og 66.

Køb online hos Wagner
Hos Wagner har vi gjort det så let som overhovedet muligt at købe tøj online. Vi tilbyder derfor Gratis fragt, fri retur og mulighed for at bytte i din lokale Wagner. Vi ved nemlig godt, at det kan være nødvendigt at bytte tøj ind i mellem – særligt når man har købt det online, hvor der ikke er mulighed for at prøve først. Vores dygtige personale står altid klar til at hjælpe dig med at bytte i vores butikker, uanset om du vil finde noget helt andet, eller du bare skal have en anden størrelse. Derfor kan du trygt købe dine Sunwill bukser online hos os. Hvis du er medlem af vores kundeklub, får du endnu flere fordele. Du modtager nemlig gode tilbud, invitationer til events og sidst – men absolut ikke mindst – så optjener du point på alt, hvad du køber hos os.