Sunwill bukser

Sunwill bukser er enkle på en måde, der har gjort dem til moderne klassikere. Kvalitet er et nøgleord hos Sunwill, og det kan både ses og mærkes, når man står med et par bukser, som mærket står bag.

Godt design – behagelig pasform

Sunwill er gode til at skabe fuldendte designs. Således giver flotte detaljer som skrålommer, paspolerede lommer og lommer med knapper får bukserne fra Sunwill altid en god, flot afslutning. Nogle af Sunwills bukser leveres desuden med matchende bælte. Med en almindelig pasform og lille smule stræk i stoffet sidder bukserne flot og behageligt. Bukser fra Sunwill findes både i en almindelig model og en kort model, så du kan få et par, der passer perfekt til dig.

Køb bukser online – vi lover, det er nemt
Hos Wagner ved vi alt hvad der er værd at vide om bukser, og derfor er vi naturligvis opmærksomme på, at det kan være svært at vælge det rigtige par, når man køber nyt tøj online. Det har vi taget højde for, ved at kompensere med masser af fordele. Vi giver således fri fragt, fri retur og mulighed for at bytte i vores butikker. Det betyder, at du trygt kan købe dine nye Sunwill bukser i vores webshop, og lever de ikke op til dine forventninger, så kan du let bytte dem eller returnere dem.

Hvis du er medlem af vores kundeklub, Club Wagner, optjener du point på alle dine køb hos Wagner, også dem du foretager online.