Granddads

Granddads er tilbage i moden, og hos Wagner ses det i den grad i vores udvalg. Den klassiske ganddad er en langærmet T-shirt, men i dag findes der også et stort udvalg med korte ærmer. Vi har lige nu granddads i alverdens farver og striber, så du kan få opdateret din garderobe med sæsonens lækreste farver. 

En klassiker tilbage i modebilledet

En granddad er ikke nogen nyhed i sig selv, men den har i den seneset tid fået en ordentlig overhaling, som gør, at den har fundet sin vej tilbage i modebilledet.

Med moderigtige striber i spændende farvekombinationer rækker dens potentiale nu til at være lækkert hverdagstøj for den modebevidste mand. Brug en granddad til hverdag, når du har lyst til at have noget afslappet og behageligt på - præcis som med enhver anden T-shirt. 

Køb online hos Wagner
Hvorfor nøjes med én granddad? Hos Wagner har vi masser af tilbud, hvor du kan spare mange penge, når du køber to i samme prisgruppe. Der er penge at spare på go' stil! Når du køber granddads og andet tøj hos Wagner, så gør vi vores bedste for at give dig en god oplevelse - hver eneste gang. Derfor giver vi Fri fragt på alle ordrer, hurtig levering, fri retur og mulighed for at bytte i butikken.

Er du medlem af vores kundeklub, Club Wagner, optjener du bonus, når du shopper i vores webshop. Sådan sikrer vi dig en god oplevelse både i vores webshop og i vores fysiske forretninger, som du finder overalt i landet.