Habitjakker

En habitjakke, eller en blazer, kan fungere både som et samlet sæt med et par habitbukser, eller for sig selv for at give dit look ekstra stil. Vælg imellem vores yndlingsmærker som JUNK de LUXE og Lindbergh.

  • 1-2 dages levering
  • Byt i alle Wagners butikker
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris

Find en habitjakke, der passer til dig og din stil

Lindbergh sætter kvalitet i højsædet og producerer tøj med enkle, klassiske snit. Det gør sig også gældende for deres habitjakker, hvilket bestemt er medvirkende til deres popularitet.

En habitjakke skal nemlig bare være enkel og lækker og præsentere dig bedst muligt. Det formår jakkerne fra Lindbergh - spørgsmålet er så blot, hvilken jakke, der passer bedst til dig og din stil. Får man først fundet den helt rigtige habitjakke, så kan man have glæde af den meget længe.

Har du styr habitbukserne, der hører sig til habitjakken, når det skal være rigtig flot?

Oplev fordelene ved at handle hos Wagner
Wagner har i mange år givet danskerne kvalitetstøj og god service med en lang række kendte mærker, som har vundet stor indpas i herrernes garderobeskabe. Når du handler online, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation.