Knickers

Længere end shorts, men kortere end lange bukser – knickers er den helt perfekte mellemting for masser af mænd. Når det er sæson for korte bukser finder du derfor er spændende online hos Wagner. Køb dine favoritter online i dag og bliv klar til sommervejret.

Knickers til hverdag

Med et bredt udvalg håber vi, at vi også har knickers, der falder i lige præcis din smag.

Vi har altid klassiske knickers i chinostil, sporty modeller og modeller i lækker, rå denim. Disse former er vidt forskellige fra hinanden, men kan alle bruges til hverdag. Brug dem til hverdag om sommeren, som et alternativ til jeans og chinos – de passer rigtig fint sammen med T-shirts og kortærmede poloshirts, så det behøver bestemt ikke være svært at sætte et hverdagslook sammen, når du går med chinos.

Køb knickers hos Wagner
Hvad enten du køber dine nye knickers hos Wagner online eller i vores fysiske butikker kan du nyde godt at vores høje serviceniveau. Vi giver Gratis fragt og modtager du noget, som ikke passer eller lever op til dine forventninger, tilbyder vi gode byttemuligheder. Vi har både fri retur og byt i butik, hvilket vil sige, at varer købt online kan ombyttes til andre varer i vores fysiske butikker.

Du kan spare mange penge ved at købe knickers på udsalg.