Ta' 3 betal for 2 – Alle varer – Shop nu!
Fri fragt | Fri retur

Jakker

Til en habit hører sig naturligvis en habitjakke, og sådan én finder du altid hos Wagner, hvor vi har et spændende udvalg af habitjakker fra Matinique og Lindbergh.

Viser de første 24 af 81 produkter

Visning
Sortering

Sortiment

Vælg hvilken butik du ønsker at handle i

Find en habitjakke, der passer til dig og din stil

Både Lindbergh og Morgan er mærker, der sætter kvalitet i højsædet, samtidig med at de producerer tøj med meget enkle, klassiske snit. Det gør sig også gældende for de habitjakker, du finder fra disse mærker, hvilket bestemt er medvirkende til deres popularitet.

En habitjakke skal nemlig bare være enkel og lækker og præsentere dig bedst muligt. Det formår både jakkerne fra Morgan og Lindbergh. Spørgsmålet er så blot, hvilken jakke, der passer bedst til dig og din stil. Får man først fundet den helt rigtige habitjakke, så kan man have glæde af den meget længe.

Har du styr habitbukserne, der hører sig til habitjakken, når det skal være rigtig flot?

Oplev fordelene ved at handle hos Wagner
Wagner har i mange år givet danskerne kvalitetstøj og god service med en lang række kendte mærker, som har vundet stor indpas i herrernes garderobeskabe. Når du handler online, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation.

Vent venligst