Læderjakker

Læder er et skønt materiale, der holder sig flot rigtigt længe, for læderet bliver blødere og får et unikt patineret look, når det bliver brugt. Vi har et spændende udvalg af læderjakker – hvad er din favorit?

  • Fri fragt på ordrer over 399,-
  • Byt i alle Wagners butikker
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris

Læderjakken – klassikeren over dem alle

Har du allerede en læderjakke, så forstår du, hvorfor den er så populær og har du ikke én, så er det på høje tid. En læderjakke er på én gang rå, lækker og behagelig at have på. Derfor er læderjakken en moderne klassiker, der hænger i mange mænds garderobe.

Hos Wagner finder du altid flest læderjakker i brun og sort, som er de mest almindelige farver. Det sker dog også, at andre farver sniger sig ind i de forskellige mærkers kollektion.
Læderjakker online hos Wagner
Du kan være helt tryg, når du køber læderjakker online hos Wagner, for du handler med en stor kæde, der har masser af erfaring med herretøj. Det betyder, at vi både har forstand på at udvælge lækre produkter, der kan sælges til attraktive priser og at vi har mange års erfaring med god, personlig kundeservice. Når du handler online hos os får du derfor Fri fragt på ordrer over 399,-, fri retur og mulighed for at bytte i en af vores butikker.