Ta' 3 betal for 2 – Alle varer – Shop nu!
Fri fragt | Fri retur

Vinterjakker

En god vinterjakke sørger for at du holder varmen, også når frosten bider og den danske vinter viser sig fra sin koldeste side. Hos Wagner finder du et bredt udvalg af jakker, hvor der er noget for enhver smag. Spørgsmålet er bare, om du er til en vinterjakke der er cool, elegant, sporty eller klassisk?

Viser de første 24 af 52 produkter

Visning
Sortering

Sortiment

Vælg hvilken butik du ønsker at handle i

Hvad søger du i en vinterjakke?

Ikke alle ønsker det samme af deres vinterjakker. For nogle mænd er æstetikken meget vigtig, mens andre prioriterer en jakke med mange praktiske elementer. Det er en rigtig god idé at overveje, hvad du har brug for, når du skal købe ny jakke. Skal der være hætte og lommer, eller kan en klassisk uldjakke med høj krave dække dit behov? Sådanne overvejelser er helt grundlæggende for at få valgt en jakke, du bliver glad for gennem hele vintersæsonen.


Shop trygt hos Wagner
Hvis du tænker, at du gerne vil prøve din vinterjakke på, så er det en rigtig god idé at købe den online. Vi nemlig har fri fragt og når du modtager, har du 14 dage til at prøve jakken på derhjemme i ro og mag. Skal den byttes, så kan du selv vælge om du vil sende den retur med vores fri retur-service, eller om du vil bytte den i din lokale Wagner. Derfor er online shopping det helt rigtige valg for dig, der gerne vil se, røre ved og prøve dit nye tøj på, før du beslutter dig.

Vent venligst