1-2 dages levering
Gratis retur
Byt i 365 dage
Kurv

The Functional Jacket - Jakken til al slags vejr

Lindbergh har knækket koden og lavet en lækker og moderne jakke der kan tilpasses temperatur, vind og vejr hele efteråret, vinteren og foråret.

Sæsonens absolutte topprodukt fra Lindbergh er netop landet hos Wagner. ”The Functional Jacket” fra Lindbergh er en lækker og moderne 3-i-1 jakke med masser af funktioner, som gør at netop denne jakke kan bruges hele sæsonen fra september til marts. Læs om alle jakkens funtioner:

Stå imod det omskiftelige vejr med The Functional Jacket

Selve yderjakke er lavet af lamineret polyestermateriale, som er vindtæt og kan modstå alt fra vindfulde skiløb til cykelture. Men jakken er også åndbar, så du ikke føler at du er lukket helt inde i en plastikpose, som kan opleves ved ikke-åndbare jakker. Mange kender følelsen af at blive svedig og kold, fordi kroppen ikke kan ånde i en tæt jakke. Dette bliver ikke tilfældet i The Functional Jacket med dens 1000g åndbarhed. Yderjakken er i sig selv en perfekt shell-jakke som kan modstå al slags vejr.

Køb The Functional Jacket her

Shop nu

Aftagelig inderjakke

Skulle du få det for varmt er inderjakken aftagelig – det samme er hætten, hvilket gør det nemt at regulere jakken på dage, hvor vejret er omskifteligt. Inderjakken er foret med en kombination af lækker og luksuriøs Primaloft® og dun for perfekt isolering på kolde dage, hvilket er med til at gøre The Functional Jacket dejlig blød og åndbar. Primaloft® er lavet af 55% genbrugsmaterialer, hvor overskudmaterialer fra andre kollektioner er genbrugt for at minimere spild.

Shop nu

Vandafvisende jakke

Et af de bedste kvaliteter ved funktionsjakken er, at den er vandafvisende. Det skandinaviske vejr kan skifte med kort varsel, og ofte har man ikke lige en regnjakke på kontoret eller i tasken. Derfor har Lindbergh selvfølgelig designet jakken så den er vandafvisende ved op til 5000mm vandtryk. Jakken har tapede sømme, så vandet ikke trænger ind igennem sømmene.

Shop nu

Lindbergh 

Lindbergh er et dansk, maskulint mærke til mænd. Det er inspireret af historien om Charles Lindbergh, der som den første person fløj non-stop over Atlanterhavet. Målet med Lindberghs designs - At være cool i enhver situation. Se alle varer fra Lindbergh her.

Derfor kan du i denne sæson se lige så godt ud som du plejer i en jakke fra et af Danmarks fedeste herretøjsbrands uden at bekymre dig om vind og vejr. Se og læs mere om The Funtional Jacket her