Kurv

Wrangler

Sorter efter

Produkter (0)

Klassiske kvalitetsjeans fra Wrangler

Vi har et fast sortiment af bukser fra Wrangler. De føres i et væld af størrelser lige fra W30 til W46 og L30 til L36. Det betyder, at der er et par velsiddende jeans til alle, der godt kan lide buksernes klassiske pasform. Farverne er typisk mørkeblå eller sort, som begge er klassiske farver, der går godt sammen med alt. Alle modeller fra Wrangler har 5 lommer, præcis som det hører sig til, når vi taler om gode, klassiske jeans. På højre baglomme sidder det velkendte lædermærke med mærkets logo.

Den mest populære model er Wrangler Texas Stretch, som er udført i denim, der har lidt stræk. Har du ikke prøvet dem, så bør du helt sikkert gøre det – det er nemlig ikke uden grund, at disse jeans er blevet de bedst sælgende Wrangler-modeller i dag.

Fandt du ikke dine nye jeans i vores udvalg fra Wrangler? Se alle jeans fra alle mærker – vi har nemlig masser af skønne jeans fra andre kvalitetsmærker.

Køb Wrangler tøj online

Kender du allerede din størrelse i Wrangler jeans, så er det naturligvis superlet at bestille dem online. Er du lidt i tvivl, så se i vores størrelsesguide, hvordan du finder frem til den rigtige størrelse. Hvis du alligevel ikke synes, at dine nye bukser passer perfekt, så har vi gode bytte- og returmuligheder. Vælg selv om du vil sende retur med posten, eller om du vil bytte til noget andet i din lokale Wagner.