Lindbergh jakkesæt

Se superskarp ud i et af de super lækre jakkesæt fra Lindbergh. Med et bredt udvalg af jakkesæt i forskellige pasformer er der noget for enhver mand. Find dit nye jakkesæt online i dag.

Vi fandt desværre ingen produkter passende til din søgning

Hvilket jakkesæt passer til dig og din figur?

Enkle, klassiske og lækre – sådan kan man bedst beskrive Lindberghs jakkesæt. Derfor er Lindbergh mærket her hos Wagner, når det gælder jakkesæt. Vælg mellem masser af flotte sæt i sort, grå og ikke mindst blå.

Noget af det vigtigste ved et jakkesæt er, at det sidder helt rigtigt. Hos Wagner er der jakkesæt i et væld af forskellige størrelser og ikke mindst modeller, der passer til forskellige figurer. Vælg mellem modeller med regular fit, slim fit og tight fit. Både bukser og jakker findes i tre modeller – kort, almindelig og ekstra længde. Hverken for korte eller lange ærmer og bukseben klæder nogen. Det betyder, at du altid kan finde et flot, velsiddende Lindbergh jakkesæt, der viser dig fra din bedste side.

Er du i tvivl om størrelsen på dit Lindbergh jakkesæt?
Vi gør vores bedste for at vejlede dig, når du handler online hos os, men ind i mellem ved vi godt, at det kan ende med, at man alligevel får bestilt et jakkesæt, der ikke helt sidder som det skal – og så skal det naturligvis byttes.

Hos Wagner har vi gjort det utrolig let at bytte, så du selv kan vælge, om du vil sende det retur eller bytte til noget andet i din nærmeste Wagner. Her står vi altid klar til at hjælpe dig, så du kommer hjem med et lækkert, velsiddende jakkesæt.