Søg her...

Kurv
Kurv

From cool formal – to rugged casual

Lindbergh er et populært modebrand til mænd. Vi skaber tøj, der er både moderne, autentisk og tidløst. Moderne styles der hører hjemme i en enhver garderobe, skabt med henblik på den moderne mand, der ønsker holdbar kvalitet.

From cool formal – to rugged casual
From cool formal – to rugged casual

Lindbergh

Sorter efter

Produkter (0)

Lindbergh – Populært dansk modebrand

Lindbergh formår at gøre tidens trends tilgængelige gennem cool designs sæson efter sæson. Det betyder, at mærkets tøj er let at integrere i en moderne stil, uanset om du er vild med afslappet eller mere formel stil.

Casual eller formel?

Lindbergh er et dansk brand med bredde kollektioner, der har forskelligt fokus, så du altid kan finde noget, der passer til din egen, unikke stil. Det betyder, at Lindbergh let kan rumme dig med alle dine facetter. Stilen kan være afslappet og lækker til hverdag med eksempelvis en cool T-shirt med print, et par jeans med unik vask og et par sneakers. Det kunne også være et par chinos kombineret med en fantastisk, blød strik. Er du mere til et formelt og elegant look kan du finde masser af jakkesæt i forskellige stil, kombineret med skjorte, butterfly eller slips. Uanset hvilken anledning du ønsker at købe tøj til, så kan du blive velklædt i Lindberghs kollektioner.

Lindbergh er desuden et af de mærker, der fører tøj i slim fit modeller. Det vil sige, at hvis du er slank af bygning eller ønsker en tættere pasform på dit tøj, så passer Lindbergh slim fit helt perfekt til dig. Hvis du hellere vil have noget lidt løsere, men uden at det bliver alt for casual, så er der også masser af muligheder: her kan du vælge enten regular fit eller relaxed fit.

Sustainable stil

Lindbergh har et super lækkert udvalg af denim, blandt andet jeans lavet med lavere miljøpåvirkning. Lindbergh jeans i Sustainable Wash er lavet med minimum 50% mindre vand end ved en gennemsnitlig jeansproduktion og uden giftige kemikalier. Når du vælger Sustainable jeans får du altså både god stil og god samvittighed. Derudover har Lindbergh masser af varer, som er lavet i bæredygtige materialer. For eksempel tights med bambus, som er et næsten uudtømmeligt materiale. Eller lækre striktrøjer lavet i merinould, som både er virkelig holdbart og samtidig har mange unikke egenskaber.

Tøj med Superflex

Er du også vild med tøj, der både er behageligt og samtidig i lækkert design? Det finder du også masser af hos Lindbergh. Uanset om du mangler en ny skjorte, et par jeans eller måske en cool blazer, så kan du finde dem alle i Superflex fra Lindbergh. Superflex er en unik innovation, der giver tøjet ekstra stretch - og dermed ekstra komfort. Du får altså 100% bevægelsesfrihed, ekstraordinær stretch og et karakteristisk og tidløst design. Især performance pants med Superflex er populære – her kan du for eksempel vælge mellem et par cool jeans eller moderne performance bukser.

Shop Lindbergh hos Wagner online

Hos Wagner har vi gjort det let at købe tøj online – du kan sortere efter farver og størrelser og altid kun få vist det, der lige nu er på lager i din størrelse. Vi giver gratis fragt v/ 499,-, og skal noget byttes, så bestemmer du selv, om du vil bytte i din lokale Wagner-butik, eller om du vil sende retur med vores mulighed for fri retur.

Husk at hvis du er medlem af Club Wagner, så optjener du bonus, når du handler hos os – også online.