Lindbergh

Lindbergh er uden tvivl mærket for dig, der elsker modetøj. Lindbergh har nemlig markeret sig som et modemærke, der gør tidens mest cool trends til sine egne. Uanset om du søger det rå eller det lækre.

  • 1-2 dages levering
  • Byt i alle Wagners butikker
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris

Lindbergh – go’ stil hver dag

Lindbergh formår at gøre tidens trends tilgængelige gennem cool designs sæson efter sæson. Det betyder, at mærkets tøj er let at integrere i en moderne stil, uanset om du kører din stil afslappet eller mere formelt.

Lindbergh fører flere labels, der har lidt forskelligt fokus. Der betyder, at Lindberghs stil kan rumme dig med alle dine facetter. Stilen kan være afslappet og lækker til hverdag med eksempelvis en cool T-shirt med print, et par jeans med unik vask og et par sneakers. Det kunne også være et par chinos, en fantastisk, blød strik og et par fede herrestøvler. Lindberghs stil kan dog også være formel og elegant i det skarpeste jakkesæt med skjorte, butterfly og skinnende lædersko. Uanset hvilken anledning du ønsker at købe tøj til, så kan du blive velklædt i Lindberghs kollektioner.

Lindbergh er desuden et af de mærker, der fører tøj i slim fit modeller. Det vil sige, at hvis du er slank af bygning eller ønsker en tættere pasform på dit tøj, så passer Lindbergh slim fit til dig.

Shop Lindbergh hos Wagner online
Hos Wagner har vi gjort det let at købe tøj online – du kan sortere efter farver og størrelser og altid kun få vist det, der lige nu er på lager i din størrelse. Vi giver Fri fragt på ordrer over 399,-, og skal noget byttes, så bestemmer du selv, om du vil bytte i din lokale Wagner-butik, eller om du vil sende retur med vores mulighed for fri retur.

Husk at hvis du er medlem af Club Wagner, så optjener du bonus, når du handler hos os – også online.