Jakker

Står du og mangler den helt rigtige jakke til den kommende sæson, så er der god chance for, at du finder den hos Wagner. Du kan finde kvalitetsjakker fra blandt andre Lindbergh og Shine Original.

  • 1-2 dages levering
  • Byt i alle Wagners butikker
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris

Vælg den rigtige jakke med hjælp fra Wagner

Hos Wagner giver vi dig gode råd, når du skal købe ny jakke. Rådene ruster dig til at foretage dig helt rigtige køb, så du får en herrejakke, som du bliver glad for gennem hele den kommende sæson. Find de herrejakker, der passer til din stil.

Foretrækker du korte herrejakker? Eller er du mest til en længere jakke? Hvilken farve kan du lide til en jakke? Det er vigtigt, at du gør dig nogle tanker om din stil, for en jakke skal man ofte bruge hver dag i en hel sæson, så det handler om at vælge en jakke, som du bliver ved med at have lyst til at bruge. Du finder både forårsjakkersommerjakkervinterjakkerlækre læderjakker og frakker i udvalget hos Wagner. Overvej, hvad du skal bruge jakken til. Herrejakker laves i mange forskellige designs, faconer og kvaliteter. Har du brug for hætte? Lommer? Lynlås eller knapper? Uanset hvad du lægger vægt på i valget af jakke, så har vi én i vores udvalg, som passer til dine ønsker.

 

Ydermere, er du usikker på efterårets 2019 trend? Læs her vores guide om både efterårsjakker og efterårsfrakker.


Det har aldrig været nemmere at købe jakke online
Hos Wagner har vi gjort det let for dig at købe din jakke online. Vi giver nemlig Fri fragt på ordrer over 399,- og sørger for hurtig levering. Når du modtager du din jakke har du 365 dages returret, hvor du kan prøve jakken på i ro og mag, før du beslutter dig for, om du vil beholde den. Skal den byttes, så vælger du selv, om du vil benytte dig af vores tilbud om fri retur, eller om du vil bytte til noget andet i din lokale Wagner-butik.