Spar 20% på alle varer

Gælder kun online t.o.m. 2. pinsedag d. 20 maj.

Kurv

Connexion

Sorter efter

Produkter (0)

Connexion slips og butterfly til mænd

Connexion er et dansk kvalitetsmærke, der laver moderne og lækre slips, butterflys og pynteklude

Hvis du synes, at din skjorte eller dit jakkesæt mangler det sidste touch, så tjek vores store udvalg af tilbehør til mænd fra Connexion. Her kan du blandt andet finde slips i masser af flotte farver - alt fra mørkegrøn og beige til helt klassiske sorte og blå. Du finder også forskellige bredder, som oftest enten 7 eller 5 centimeter. Du vælger helt selv, om du foretrækker det klassiske brede slips eller om du hellere vil prøve et af de lidt smallere.

En anden ting, du skal forholde dig til ved valg af slips, er materialet. Foretrækker du et eksklusivt, stilet slips i silke? Eller shopper du allerhelst bæredygtigt og går efter et slips i genanvendt materiale? Hos Wagner har vi det hele, samt masser af muligheder for at vælge mønster: der er stribede slips, prikkede slips, ternede slips og selvfølgelig de helt ensfarvede. Skal du have dit første slips, vil vi anbefale at du vælger et ensfarvet i en mørk nuance. Har du til gengæld flere slips derhjemme, så gå amok med farver og mønstre!

Er du slet ikke til slips, så prøv med en butterfly. Det er både traditionelt og moderne på samme tid, og det viser virkelig din personlighed.

Fandt du ikke det, du ledte efter, så se vores udvalg af tilbehør til mænd her.

Shop Connexion hos Wagner

Når du shopper online hos Wagner, kan du altid gøre en god handel. Vi gør nemlig vores bedste for at sikre, at du får en god oplevelse, når du handler hos os. Derfor får du gratis fragt v/ 499,- og fri retur på alle ordrer. Hvis du er medlem af vores kundeklub, Club Wagner, optjener du desuden bonus hver gang du shopper hos os. Dette gælder naturligvis også, når du køber vores varer fra Connexion.