Bukser

Hos Wagner gør vi os umage for at samle et sortiment af bukser, der både rummer de enkle og klassiske og de nye, smarte modeller, så du altid kan finde noget, der passer til din smag og din hverdag.

  • Fri fragt på ordrer over 399,-
  • Byt i alle Wagners butikker
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris

Spar
50%

Lindbergh

Slim fit | Stretch

249,50 kr499 kr
Spar
70%

Lindbergh

Regular fit

119,70 kr399 kr
Spar
70%

Lindbergh

Regular fit | Stretch

149,70 kr499 kr

Alverdens bukser

Hos Wagner fører vi et stort udvalg i moderigtige herrebukser, så du altid finder du masser af bukser til den modebevidste mand. Hvilke bukser du skal vælge afhænger både af din egen stil og hvad du skal bruge bukserne til. 

Uanset hvilke krav du stiller til dine bukser, så finder altid nogle par, der kan leve op til dem hos os. Om du er til sorte bukser, grå bukser, røde bukser eller noget helt andet, kan du i vores udvalg finde hvad du søger.

Jeans
er de perfekte hverdagsbukser for mange mænd. De er flotte, enkle, lette at bruge sammen med alverdens T-shirts og trøjer og så er de behagelige at have på.

Chinos er tidens hotte hverdagsbukser og de fungerer som et godt alternativ til jeans. De kan bruges på samme måde, men findes typisk i flere spændende farver. Hvis ud har mod på det, så leg med din stil og vælg et par chinos med lidt farve - det frisker virkelig garderoben op. Chinos kan sagens bruges både på arbejdet, hvor de kan sættes sammen med T-shirts og casual skjorter, eller som festtøj til de uformelle fester, hvor de kan sættes sammen med en lidt pænere skjorte eller måske endda en poloshirt.

Habitbukser bruges typisk som en del af et jakkesæt. Når du skal klædes på til bryllupper, barnedåb, konfirmation og andre store, mere formelle fester, så er et par pæne habitbukser det oplagte valg, sammen med en velsiddende blazer. Husk også at sætte et par pæne sko til - det er en sikker vinder.

Køb bukser hos Wagner
Hos Wagner gør vi os umage for at give dig det flotteste tøj, også bukser, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, design eller kundeservice. Af samme grund udvælger vi nøje varer til vores sortiment, så du kan være moderigtigt klædt til en skarp pris. Vi sørger desuden for Fri fragt på ordrer over 399,- og gode byttemuligheder. Vælg selv om du vil sende varen retur eller bytte til noget andet i en af vores butikker. Vil du gøre et kup, så se alle vores bukser på udsalg.