Spar 20% på alle varer

Gælder kun online t.o.m. 2. pinsedag d. 20 maj.

Kurv

Bosswik

Sorter efter

Produkter (0)

Bosswik – sæt et flot bælte til!

Bosswik bælter sætter prikken over i'et, når du skal sætte dit hverdagslook sammen.

Bælterne fra Bosswik er både designet og produceret i Danmark, hvilket er med til at sikre, at de altid rammer den skandinaviske stil. I vores udvalg af Bosswik bælter til mænd er langt de fleste lavet i 100% kvalitetslæder.

Et bælte får ethvert sæt tøj til at fremstå fuldendt. Bruger du kun bælte ved særlige anledninger, så kan det være en god idé at gå efter et meget enkelt af slagsen, som passer til alt. Går du derimod med bælter til hverdag, så giver det god mening at have flere at vælge imellem. Hav for eksempel både et klassisk sort, et brunt og et flettet bælte, så du har mulighed for at variere dit udtryk lidt fra dag til dag.

Vi har altid en række forskellige Bosswik bælter i vores sortiment, hvilket sikrer, at du altid kan finde lige præcis det, der fuldender din personlige stil. Er du i tvivl om størrelsen? Bosswik bælter har størrelsen angivet i centimeter, hvilket er meget udbredt for bælter. Det betyder, at du ganske enkelt kan måle dig med et målebånd, før du bestiller. Har du allerede et bælte, der passer, så prøv at kigge efter størrelsen på bagsiden af bæltet – ofte er det trykt på bagsiden eller skrevet på et lille mærke ved bæltespændet.

Køb bælter fra Bosswik online hos Wagner

Når du har fundet størrelsen, skal du bare bestille – så sender vi det hjem til dig, og vi giver naturligvis gratis fragt v/ 499,- Skulle dit nye bælte ikke passe alligevel, så er det let at bytte. Vi har altid fri retur, så du ikke skal bekymre dig om returfragt. Du kan også altid vælge at bytte til noget andet i din nærmeste Wagner-butik.

Fandt du ikke det helt rigtige bælte i udvalget fra Bosswik? Se alle vores bælter her.