Jeans

Enhver mand har brug for jeans i sin garderobe, så derfor finder du naturligvis et bredt udvalg her hos Wagner. Se alle de mange modeller fra Lindbergh, Shine Original, JUNK de LUXE og mange flere.

  • 1-2 dages levering
  • Byt i alle Wagners butikker
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris

Jeans til hverdag

Det ultimative hverdagstøj er jeans – ingen tvivl om det. Derfor har vi altid et stort, spændende udvalg hos Wagner.

Forny din garderobe med Shine Original jeans, Lindbergh jeans eller jeans fra nogle af de andre spændende mærker, vi forhandler her hos Wagner. Du finder et bredt udvalg af sæsonens moderigtige og klassiske jeans. Uanset hvilken stil du har, så finder du dine nye yndlings jeans i vores webshop.

Masser af fede jeans at vælge blandt
Jeans er alsidige, og findes i mange afskygninger. Alle jeans hos Wagner har det tilfælles, at de er perfekte til hverdag, hvilket betyder, at de passer med alverdens T-shirts og trøjer. Et par pæne, sorte jeans kan også sagtens bruges til festlige anledninger, hvor de kan sættes sammen med en lækker skjorte, en blazer og et par lædersko. Foretrækker du jeans med en løs pasform, normal pasform eller stramme jeans? Hos Wagner har vi naturligvis modeller med alle disse pasformer og endnu flere til, for at sikre, at du altid kan finde et par jeans, der sidder præcis som du synes jeans skal sidde.

Gør en god handel
Når du handler hos Wagner har du ofte mulighed for at gøre en rigtig god handel, også hvad angår jeans. Nogle modeller giver vi mængderabat på, så fordel dig selv med to par jeans fra den samme kampagne, og spar mange penge. Vi har også ofte jeans udsalg, hvor en række modeller bliver sat kraftigt ned - men skynd dig, for der er ofte kun få par af hver model i hver størrelse.

Køb jeans hos Wagner online
Hos Wagner ved vi, at det kan være svært at købe jeans online. Ofte vil man gerne prøve dem på, for at mærke, om de føles rigtige – især når man forsøger sig med et par fra et mærke, man ikke tidligere har haft jeans fra. Hos Wagner er det dog intet problem, heller ikke når du køber dine nye jeans online. Fri fragt på ordrer over 399,- og fri returfragt, hvis ikke dit nye tøj passer. På den måde koster det dig absolut ingenting, hvis du skulle købe noget, du bliver nødt til at returnere. Du er også velkommen til bytte i vores butikker, hvor vores vi står klar til at hjælpe dig.