Søg her...

Kurv
Kurv

Learn from the past – Look to the future –

Live in the present

Stærkt, dansk designet, menswear brand. JUNK de LUXE mixer det klassiske og tidløse design med moderne streetwear.

Junk de Luxe
Junk de Luxe

JUNK de LUXE

Sorter efter

Produkter (0)

Mennesker og mode forenet i knivskarpe designs

Med dansk designede JUNK de LUXE kan du give den gas på verdens største catwalk: Gadebilledet. Brandet designer nemlig cool tøj, der på én gang er enkelt og afslappet.


Hos JUNK de LUXE er intet tilfældigt, alle detaljer og snit er uhørt gennemtænkte og skarpt udførte. Det er ganske enkelt maskulin, tidløs vintagemode til hverdagens mænd. Hos Wagner er dette brand din indgang til et kontrastfyldt, urbant look, der følger og fortolker tidens trends, uden at gøre dig til slave for modediktaturen. Bliv inspireret af mærkets skarpe og kunstneriske tilgang til moden – det er vi blevet hos Wagner!

JUNK de LUXEs unikke attitude opstår i en modsætningsfyldt dynamik mellem en rodfæstet forståelse af fortidens vintagemode og en evig fremadskuen. Vigtigst af alt går brandet aldrig på kompromis med god og lækker kvalitet. Derfor er vi stolte af at føre mærket her hos Wagner. Nøgleord som bæredygtighed, autenticitet, originalitet og ungdom gør JUNK de LUXE til et mærke, som passer perfekt ind i vores visioner. Med de enkle designs kan du også let kombinere brandet med andre dele af vores sortiment for at skabe dit helt eget udtryk.

Sustainable denim

Uanset om du leder efter T-shirtsstriktrøjershorts eller lækre jakker, har vi spændende trends til dig fra JUNK de LUXE. Vigtigst er dog brandets denim-hjerte, der banker for lækre jeans. Denim er for JUNK de LUXE både udgangs- og omdrejningspunkt i mange designs. Derfor har brandet selvfølgelig også fokus på bæredygtighed i produktionen af denim. Igennem et samarbejde med Wiser Wash har JUNK de LUXE udviklet en speciel vask, der bruger minimum 50% vand end ved en gennemsnitlig jeansproduktion. Derudover bliver der ikke brugt nogen giftige kemikalier, så du kan købe denim med god samvittighed. Udover denim findes der også masser af T-shirts i 100% økologisk bomuld, der er lavet med fokus på miljøet – så vil du være med til at tage et bæredygtigt skridt for fremtiden, så skal du vælge JUNK de LUXE.

Shop JUNK de LUXE hos Wagner online

Vi har gjort det let for dig, at finde de lækreste og nyeste trends fra JUNK de LUXE her hos Wagner. Du kan selv sortere farver, størrelser og produkter, så sender vi dine favoritter direkte til din hoveddør – og vi giver selvfølgelig gratis fragt v/ 499,-. Hvis du er medlem afClub Wagner optjener du endda bonus, når du handler hos os.​