Egtved

Det er de små ting, der gør forskellen i hverdagen, for eksempel lækre sokker. Har du det også sådan, så elsker du sikkert Egtved strømper. Egtved er strømperne over dem alle, så find din yndlingsmodel her.

  • Fri fragt på ordrer over 399,-
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris
  • Optjen 5% bonus på dine køb i vores klub

Kvalitet – i uld og bomuld

Egtved producerer både almindelige bomuldsstrømper og strømper i den skønneste uldkvalitet. Egtveds bomuldstrømper er dog ikke helt almindelige.

Med ekstra forstærkninger på hælen og i tåen opnår Egtved en strømpe, der holder længere. Også uldstrømperne fra Egtved adskiller sig fra de fleste forestillinger. Uldstrømper får stadig mange til at tænke på en kløende og kradsende fornemmelse, men Egtved bruger kun den fineste merinould i sine uldstrømper. Merinould er utrolig blødt og behageligt mod huden, hvilket vil gøre enhver fordom til skamme. Dertil kommer, at uld har en særlig varmeregulerende evne, der gør uldstrømper utrolig behagelige at have på – også med varme fødder.

Alle Egtved strømper kan naturligvis maskinvaskes – også dem i uld, så længe vaskeanvisningerne følges.

Egtved strømper – den perfekte gave til manden, der har alt
Når  du leder efter en gave til en mand, så er strømper fra Egtved et godt valg. Det er nemlig en lækker luksusting, som er med til at gøre hverdagen lidt skønnere. Han vil med garanti sætte pris på at få lidt mere kvalitet ind i sin hverdag.

Er du ikke helt sikker på, om strømper er den rigtige gave? Vi har mange andre gode gaveideer til mænd. Husk, at selvom du køber gaven online, så pakker vi den gerne ind for dig.

Fandt du ikke de rigtige strømper i udvalget fra Egtved? Se alle strømper fra alle mærker.