Spar 20% på alle varer

Gælder kun online t.o.m. 2. pinsedag d. 20 maj.

Kurv

Meyer

Sorter efter

Produkter (0)

Kvalitetsbukser fra Meyer

Meyerbukser er kendt for den høje kvalitet og det helt klassiske, maskuline design.

Derfor er bukser fra Meyer en klassiker i mange mænds garderobe. Udover den gode kvalitet er de også nemme at sammensætte med andet tøj - både striktrøjer, skjorter og T-shirts.

Bukser fra Meyer kommer typisk i bestemte modeller, og dem vi hos Wagner har størst fokus på er:

  • Chicago
  • Bonn

Begge modeller er lavet i modern fit, som bliver en smule smallere ned ad benet. De fleste bukser fra Meyer kommer desuden i en stretch-kvalitet, så de både er flotte og behagelige. Du kan også finde flere modeller, som er lavet enten i økologisk bomuld eller med genanvendt materiale. Vil du gerne shoppe mere bæredygtigt, kan du se alle vores sustainable varer her.

Shop Meyer bukser hos Wagner

Vi synes, at onlineshopping skal være en positiv oplevelse. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at give dig de bedste fordele og den bedste service. Du får for eksempel gratis fragt v/ 499,- og gratis retur. Har du spørgsmål, er du altid velkommen i vores butikker, eller du kan kontakte vores kundeservice. Har du lyst til at blive medlem af vores kundeklub, får du endnu mere for pengene: 5% optjeningsbonus på alle køb, eksklusive rabatter og personlige tilbud. Og det er selvfølgelig gratis at være med. Velkommen hos Wagner.