JBS

For rigtig mange mænd er JBS det foretrukne mærke, når det gælder undertøj. Det giver rigtig god mening for os hos Wagner, for mærket formår at kombinere kvalitet, komfort og godt design på unik vis.

  • 1-2 dages levering
  • Byt i alle Wagners butikker
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris

JBS – alt inden for undertøj til rigtige mænd

Hos Wagner forhandler vi flere typer JBS undertøj, så du kan finde dine favoritter. Du finder altid både JBS boxershorts, undertrøjer og herretrusser.

JBS underbukser og herretrusser er klassiske JBS favoritter. Du kender dem garanteret allerede, og er du til dem, så er det garanteret svært at overbevise dig om, at også mærkets boxershorts har meget at byde på – men også JBS boxershorts er nærmest moderne klassikere i undertøjsskuffen. Gennem mange år har mærket forfinet design, komfort og kvalitet, hvilket har ført frem til de populære kvalitetsboxershorts, de i høj grad er kendt for i dag. For enhver mand, der går op i kvalitet, er JBS et oplagt valg.

JBS undertrøjer er også rigtig populære blandt mange mænd. De er bløde og behagelige at have på under skjorter, trøjer og T-shirts. De findes både uden ærmer, med korte ærmer og med lange ærmer.

Læs vores guide om de bedste underbukser til mænd her