Spar 20% på alle varer

Gælder kun online t.o.m. 2. pinsedag d. 20 maj.

Kurv

JBS

Sorter efter

Produkter (0)

JBS undertøj til mænd

Hos Wagner forhandler vi flere typer JBS undertøj, så du kan finde dine favoritter. Du finder altid både JBS boxershorts og undertrøjer.

JBS underbukser og herretrusser er klassiske JBS favoritter. Du kender dem garanteret allerede, og er du til dem, så er det garanteret svært at overbevise dig om, at også mærkets boxershorts har meget at byde på – men også JBS boxershorts er nærmest moderne klassikere i undertøjsskuffen. Gennem mange år har mærket forfinet design, komfort og kvalitet, hvilket har ført frem til de populære kvalitetsboxershorts, de i høj grad er kendt for i dag. For enhver mand, der går op i kvalitet, er JBS et oplagt valg.

JBS undertrøjer er også rigtig populære blandt mange mænd. De er bløde og behagelige at have på under skjorter, trøjer og T-shirts. De findes både uden ærmer, med korte ærmer og med lange ærmer.

Der findes flere forskellige typer af JBS undertøj:

  • Bambus
  • Basic
  • Classic
  • Minislip
  • Original
  • Wool

Bæredygtigt undertøj

JBS har fokus på at producere undertøj på en mere miljøvenlig måde. Derfor har de opnået flere forskellige certificeringer, som er din garanti for, at produktionen er foregået på en mere bæredygtig måde. JBS er blandt certificeret med Oeko-Tex, GOTS, FSC, RWS og flere andre. Så er du nemlig sikret, at du får god kvalitet med god samvittighed. Se vores store udvalg af bæredygtige styles her.

Køb JBS undertøj til mænd hos Wagner

Hos Wagner gør vi altid vores allerbedste for at give dig lækkert tøj og super god service. Derfor giver vi gratis fragt v/ 499,-, når du bestiller hos os. Som en særlig service til dig tilbyder vi også, at du kan bytte i en af vores mange butikker. Her står vi altid klar til at hjælpe dig med at bytte, og det gælder også når du har shoppet hos Wagner online. Og som altid får du naturligvis også fri retur.