Kurv

No nonsense clothing

Populært, dansk designet, menswear brand. Stilen er causal. Komfortabel og klassisk med høj grad af funktionalitet. Høj kvalitet til fornuftige priser.

No nonsense clothing
No nonsense clothing

Bison

Sorter efter

Produkter (0)

Bison – tøj designet til dig

Tøj i rigtig god kvalitet med et maskulint, enkelt og funktionelt design

Dansk designede Bison er maskulint, men bestemt ikke ikke farveforskrækket – blandt de klassiske farver som bordeaux, navy, grå og sort er der nemlig også masser af sæsonaktuelle farver, som giver dig mulighed for at gøre din stil mere personlig. Samtidig har Bison med markeret sig som et lækkert mærke. Bison er til den selvsikre mand, der kræver god kvalitet til sin aktive livsstil.

Kender du endnu ikke mærket så godt, så er det bestemt på tide at afprøve det! Du kan starte med en af de klassiske striktrøjer - her får du god kvalitet og klassisk design. Perfekt både til en dag på kontoret og til afslapning derhjemme. Er du allerede vild med Bison, vil du uden tvivl blive begejstret for vores nyeste varer fra mærket. Som altid er Bison klassisk, maskulint og med fokus på gennemgående kvalitet.

Bisons kollektioner spænder vidt. Med både T-shirts, trøjer, bukser, skjorter, underbukser, poloshirts og meget andet kan du finde alt det tøj, der mangler i din hverdagsgarderobe. Du kan sagtens sætte et helt outfit sammen med tøj fra Bison, især hvis du er fan af enkelt design i klassiske farver. De enkle designs gør, at mærkets tøj lægger op til at indgå i en afslappet, lækker hverdagsstil, der udstråler MASSER AF overskud. Gør denne stil til en del af dig gennem ægte Bison klassikere som lækre, bløde strikcardigans med lynlåslukning, T-shirts med enkle prints og fede, funktionelle herrejakker.

Funktionelt tøj

Bison laver tøj, der fungerer perfekt ind i en aktiv hverdag. For eksempel kan du få de perfekte jeans i form af jeans med Superflex, som er lavet i super stretch-kvalitet. Her får du virkelig kvalitet samtidig med et lækkert look og den ultimative komfort. Det innovative stof med ekstra stretch gør, at jeansene holder formen selv efter mange vaske. Så med Superflex bukser får du 100% bevægelsesfrihed, ekstraordinær stretch og et karakteristisk og tidløst design.

Køb Bison tøj hos Wagner online

Hos Wagner finder du altid masser af lækkert tøj fra Bison – og der er mange andre fordele ved at handle online hos os. Vi giver gratis fragt v/ 499,-, vi betaler eventuel returfragt, og vi tilbyder, at du kan bytte i din lokale Wagner.

Er du medlem af vores Club Wagner, så er der endnu flere fordele.