Undertøj

Hos Wagner har vi nøje udvalgt en stribe lækkert herreundertøj, så du blot behøver vælge det, der falder i din smag. Det behøver nemlig ikke være besværligt at købe fedt undertøj til mænd.

  • Fri fragt på ordrer over 399,-
  • Byt i alle Wagners butikker
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris

Undertøj til rigtige mænd

Alle mænd foretrækker undertøj, der er komfortabelt, men der er stor forskel på, hvad mænd faktisk synes om at have på.

Derfor har vi både boxershorts, trunks, herretrusser og forskellige former for undertrøjer i vores udvalg. Det hele er naturligvis udført i lækre materiale, som er behageligt at have på. Der findes et væld af mærker, der leverer undertøj til mænd, og hos Wagner har vi valgt at føre vores favoritter, blandt andre Björn Borg, Lindbergh, JBS og Bison. Det er velkendte mærker, som står for kvalitet, design og ikke mindst god komfort.

Synes du, at undertøj let kan blive for kedeligt, så har vi lige præcis det undertøj, du søger. Med masser af farver og mønstre imponerer vores udvalg de fleste mænd, der kan lide undertøj, der følger moden. Er du derimod mere til det enkle og klassiske, så har vi også det, du står og mangler. Alle mærker i vores sortiment fører undertøj, hvor farverne er mere neutrale, for eksempel sort, hvid, grå og mørkeblå. Læs vores guide med de bedste underbukser til mænd

Køb undertøj online – det er nemt
Undertøj er let at købe online, når du ved hvad du søger. Der er et begrænset antal modeller, men uendeligt mange farver og mønstre at vælge blandt. Du kan i ro og mag sidde hjemme og finde dine favoritter. Vi har Fri fragt på ordrer over 399,-. Er du medlem af vores kundeklub, så husk, at du kan optjene point både når du handler online og i vores mange butikker. Så får du en endnu skarpere deal på undertøj.