Kurv

New Balance

Sorter efter

Produkter (0)

Lækre sneakers fra New Balance

New Balance Sneakers

Er du også vil med sneakers og det casual udtryk de giver? Sneakers er heldigvis ikke længere bare til fritid eller sport – nu kan du sagtens bruge sneakers både på arbejde og i byen. Så skal du bare vælge, hvilken type sneaker, du foretrækker.

Klassisk design

New Balance laver mange forskelliger typer af sko, men mange tænker instinktivt på deres helt klassiske design, når de hører navnet. Den lave sneaker med tofarvet sål og det store N på siden har været en fast del af sortimentet i mange år. Hos Wagner har vi valgt at føre de farver, som kan gå igen år og efter år. Så er du nemlig sikret at få et par sneakers, som du kan hive frem sæson efter sæson. De klassiske farver, som du ikke kommer udenom, er blandt andre sort, hvid og grå.

Når du vælger en af disse farver, er du sikker på at kunne sætte skoene sammen med 99% af alt det, du har i garderoben. Det er derfor et sikkert valg, så du ved, at dine sneakers kan bruges igen og igen, både sommer og vinter.

Til alle situationer

Uanset hvad du skal bruge dine nye sneakers til, kan du finde et par, der passer til dig hos Wagner. Er du til det sporty look kan du helt sikkert finde et par sneakers hos New Balance. Du kan både bruge skoene til hverdag og som løbesko, alt efter hvad du foretrækker.

Er du mere til klassiske sneakers i et afdæmpet design, så har vi også lækre sneakers i skind fra både Lindbergh og JUNK de LUXE.

Shop New Balance hos Wagner

Køb dine næste sneakers hos Wagner og oplev, hvordan online handel bør fungere. Vi giver nemlig gratis fragt v/ 499,- og fri retur, vi leverer hurtigt og du kan bytte i din lokale Wagner. Er du medlem af vores kundeklub – Club Wagner – opsparer du naturligvis bonus på din handel, nøjagtig som hvis du havde handlet i en af vores mange fysiske butikker.