1-2 dages levering
Gratis retur
Byt i 365 dage
Kurv

Persondatapolitik

Hos PWT Group A/S (herefter ”Wagner”) prioriterer vi fortrolighed og datasikkerhed højt. I denne privatlivspolitik giver vi dig de oplysninger, som du har krav på at modtage i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning.

Vi opfordrer dig til at læse vores privatlivspolitik, inden du afgiver dine personoplysninger til Wagner.

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Den dataansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger er:

PWT Group A/S
CVR-nr. 31081610
Gøteborgvej 15-17
9200 Aalborg SV
E-mail: [email protected]
Telefon: +45 72 45 46 47

2. Hvis du besøger vores hjemmeside

Følgende afsnit beskriver vores behandling af personoplysninger om besøgende på www.wagner.dk.

2.1 Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside for blandt andet at optimere brugeroplevelsen og forhindre misbrug og nedetid. Anvendelse af cookies og behandlingen af personoplysninger i den forbindelse er nærmere beskrevet i vores cookiebanner, som vises på forsiden, når du besøger vores hjemmeside første gang.

Du kan altid ændre dine cookie-indstillinger ved at trykke på det lille cookie-symbol i nederste venstre hjørne af hjemmesiden.

Typer af personoplysninger
Når du besøger vores hjemmeside, kan vi indsamle følgende oplysninger om dig.

  • IP-adresse
  • Browserhistorik
  • Generel færden på hjemmesiden, herunder klikadfærd
  • Oplysninger om din enhed, herunder type, browser, styresystem, MAC adresse

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:

  • Målrettet markedsføring, herunder retargeting
  • Produkt- og serviceudvikling
  • Statistik og analyse

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesser i, fx at gennemføre statistikker, analyser, yde support såvel som at forbedre og udvikle vores produkter og services og markedsføre os overfor dig (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

  • Samtykke: Når du besøger vores hjemmeside, beder vi om dit informerede samtykke til at placere cookies, der ikke er funktionelle cookies, i henhold til cookiereglerne. Du har til enhver tid ret til at trække dit cookie-samtykke tilbage ved at trykke på det lille cookie-symbol i nederste venstre hjørne af hjemmesiden.

Opbevaringsperiode
Cookies slettes i overensstemmelse med vores cookiepolitik, som er tilgængelig via vores cookiebanner.
Oplysningerne kan dog opbevares længere i anonymiseret form.

Videregivelse
Vi kan videregive oplysninger om din brug af vores hjemmeside til vores samarbejdspartnere inden for sociale medier, annoncering og analyse. Vi og vores samarbejdspartnere kan kombinere ovenstående personoplysninger med andre oplysninger om dig eller sammenlignelige brugere. Det kan fx være oplysninger, du selv har givet, eller oplysninger som vores samarbejdspartnere har indsamlet fra din eller andres brug af deres tjenester. Formålet med videregivelsen er at målrette og personliggøre markedsføringen til dig via vores eller tredjeparters hjemmesider. Vi videregiver dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at vise dig målrettet, personificeret markedsføring (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). Forudsætningen for at kunne tilbyde dig denne service er dit forudgående cookiesamtykke til markedsføring som beskrevet ovenfor.

Nogle af vores samarbejdspartnere indsamler og behandler dine personoplysninger til egne formål, og vi opfordrer dig derfor til at læse vores samarbejdspartneres privatlivspolitikker, som du kan finde links til via vores cookiebanner. 

Ret til indsigelse
For god ordens skyld gør vi opmærksom på, at du altid har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring. Hvis du gør indsigelse mod direkte markedsføring, vil du alene modtage generel markedsføring, der ikke er skræddersyet til dig. Du kan blandt andet genbesøge dine cookieindstillinger via vores hjemmeside og tage stilling til, hvilke cookies du vil acceptere.

2.2 Club Wagner

Typer af personoplysninger
Hvis du opretter dig som medlem af Club Wagner via vores hjemmeside, behandler vi dine personoplysninger. Vi kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:  

  • Navn, e-mail, telefonnummer, fødselsdag, køn og adresse
  • Log-in, herunder password og brugernavn
  • Ordrehistorik og kvitteringer
  • Samtykke til markedsføring
  • Klikadfærd på hjemmesiden og i udsendt materiale


Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • Administration af dit medlemskab
  • Statistik og analyse
  • Målrettet markedsføring. Oplysninger indsamlet via cookies (når du har givet cookie-samtykke hertil) sammenholdes med oplysningerne fra din medlemskonto med henblik på at gøre vores markedsføring personlig og målrettet, så vi kun sender dig markedsføring, som vi tror, er interessant for dig. Se også afsnit 2.1 ovenfor.

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at administrere de oprettede medlemskonti, vores legitime interesse i at føre statistik og lave analyser, så vi kan forbedre brugeroplevelsen samt vores legitime interesse i at sende dig målrettet markedsføring (databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f).

  • Markedsføringsretligt samtykke: Wagner kan bruge dine personoplysninger til direkte markedsføring, herunder udsendelse af nyhedsbreve, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke til dette (markedsføringslovens § 10, stk. 1).


Opbevaringsperiode
Dine personoplysninger vil som udgangspunkt blive opbevaret i 3 år fra seneste registrerede aktivitet på din medlemskonto.

Du kan altid tilbagekalde dit markedsføringsretlige samtykke ved at klikke på afmeldingslinket nederst i hver mail eller ved at kontakte os som beskrevet nedenfor. Tilbagekaldelse af dit samtykke påvirker dog ikke lovligheden af den behandling, der er gået forud for tilbagekaldelsen.

Dokumentation for dit markedsføringsretlige samtykke opbevarer vi i to år fra du har tilbagekaldt dit samtykke til at modtage direkte markedsføringsmateriale. Vi har fastsat opbevaringsperioden på baggrund af vores legitime interesse i at kunne dokumentere, at vi har udsendt direkte markedsføring i overensstemmelse med gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

2.3. Webshop

Typer af personoplysninger
Når du anvender vores webshop, behandler vi dine personoplysninger. Vi kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Dit navn, e-mailadresse, telefonnummer og adresse
  • Dine betalingsoplysninger
  • Oplysninger om din ordre-/købshistorik
  • Oplysninger du giver, når du gennemfører et køb eller på anden måde kommunikerer med os
  • Brug af rabatkoder
  • Digitale fodspor (fx oplysninger om, hvordan du bruger Wagners webshop)

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • Gennemførelse af ordre i vores webshop
  • Administration af forsendelser, reklamationer, returneringer
  • Administration af medlemskonto og din anvendelse af vores medlemsfordele
  • Udsendelse af markedsføring uden samtykke på baggrund af tidligere køb hos os i de tilfælde, hvor vi vælger at benytte os af denne mulighed i markedsføringsloven.
  • Opfølgning på ”tabt kurv”, hvis du har givet dit samtykke hertil.
  • Statistik og analyse


Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at markedsføre os overfor dig i de tilfælde, hvor et samtykke ikke er påkrævet, samt vores legitime interesse i at kunne føre statistik og analyse med henblik på at udvikle og forbedre vores tjenester (databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f).

  • Kontraktuelle forpligtelser: Vi behandler dine personoplysninger for at opfylde den indgåede købsaftale med dig, herunder for at kunne levere de bestilte varer, håndtere ordrebekræftelse, reklamationer, returneringer osv. (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

  • Samtykke: Vi følger op på tabt kurv på baggrund af dit samtykke (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).


Opbevaringsperiode
Personoplysninger registreret i forbindelse med køb på Wagners webshop opbevares i op til 6 år. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af opbevaringskravet i bogføringslovens § 12.

Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form, eller hvis vi er forpligtet hertil ifølge lovgivningen.

2.4. Nyhedsbrev(e)

Typer af personoplysninger
Wagner indsamler, behandler og opbevarer dine personoplysninger til brug for markedsføring, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev(e). Vi kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer og adresse
  • Dit samtykke
  • Klikadfærd på hjemmesiden og i udsendt materiale
  • Ordrehistorik, herunder evt. tidligere korrespondance
  • Dine præferencer, fx foretrukne materialer

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:

  • Målrettet markedsføring, herunder ved fremsendelse af personaliserede e-mails, SMS’er og nyhedsbreve med blandt andet aktuelle medlemsfordele og -tilbud.
  • Analyse og statistik


Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger på et eller flere af nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse analyse og statistik baserer vi på vores legitime interesser i at kunne forbedre og udvikle vores ydelser (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

  • Samtykke: Vi bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring, herunder udsendelse af nyhedsbreve, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke til dette (markedsføringslovens § 10, stk. 1, og databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).

Opbevaringsperiode
Dine personoplysninger vil blive opbevaret, så længe dit samtykke til at modtage nyhedsbreve er aktivt.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve, kan du framelde dig via linket nederst i hver e-mail, alternativt kan du skrive til: [email protected] Tilbagekaldelse af dit samtykke påvirker dog ikke lovligheden af den behandling, der er gået forud for tilbagekaldelsen.

Dokumentation for dit markedsføringsretlige samtykke opbevarer vi i to år fra, du har tilbagekaldt dit samtykke til at modtage direkte markedsføringsmateriale. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af vores legitime interesse i at kunne dokumentere, at vi har udsendt direkte markedsføring i overensstemmelse med gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

2.5 Chatfunktion, kundeservice og øvrig kommunikation

Typer af personoplysninger
Når du bruger vores chatfunktion på hjemmesiden, henvender dig til vores kundeservice eller i øvrigt kommunikerer med os i anden sammenhæng, herunder også via sociale medier, behandler vi følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer
  • Hvad din henvendelse vedrører, fx ordre og betalingsoplysninger
  • Dato for din henvendelse
  • Andre oplysninger du giver i forbindelse med din henvendelse. Vi opfordrer dig til ikke at afgive følsomme personoplysninger eller CPR-nummer til os, medmindre de er strengt nødvendige for behandlingen af din henvendelse. Hvis du fremsender følsomme oplysninger eller CPR-nummer via e-mail, bør oplysningerne sendes i stærkt krypteret form.

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • Håndtering af din henvendelse og eventuelle ordrer
  • Iagttagelse af eventuelle rettigheder
  • Generel kommunikation
  • Statistik og analyse

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag afhængig af karakteren af din henvendelse.

  • Legitime interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i at håndtere din henvendelse, kommunikere med dig og udvikle vores produkter og services (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

  • Kontraktuelle forpligtelser: Hvis din henvendelse vedrører en (potentiel) aftaleindgåelse, behandler vi dine personoplysninger for at kunne gennemføre foranstaltninger forud for aftalen (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

Opbevaringsperiode
Hvor længe vi opbevarer korrespondancen med dig afhænger af din henvendelses indhold. Som udgangspunkt opbevarer vi ikke korrespondancen i længere tid end 3 år, medmindre vi har behov for at kunne dokumentere korrespondancen i en længere periode.

Regnskabsmateriale, herunder personoplysninger, som vi er forpligtet til at opbevare i henhold til bogføringsloven, opbevares i op til 6 år.

3. Hvis du besøger vores fysiske lokaliteter

Når du besøger os på vores fysiske lokaliteter, herunder vores butikker og kontor- og lagerbygninger, kan Wagner behandle dine personoplysninger via tv-overvågning. De er opsat tydelig skiltning de steder, hvor der er opsat tv-overvågning.

Typer af personoplysninger
Når du besøger vores fysiske lokaliteter, behandler vi følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Dato og tidspunkt for dit besøg
  • Foto- og videomateriale i forbindelse med tv-overvågning


Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • For at påse og opretholde sikkerheden på vores kontorfaciliteter og lagerbygninger
  • For at forebygge og opklare kriminalitet
  • Servicering af ankomne lastbiler


Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesser i at beskytte vores fysiske lokaliteter (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). Oplysninger om strafbare forhold indsamlet via tv-overvågning behandles også på baggrund af vores berettigede interesser i at opklare strafbare forhold (databeskyttelseslovens § 8, stk. 3).

Opbevaringsperiode
Optagelser fra tv-overvågning foretaget i kriminalitetsforebyggende øjemed bliver slettet eller anonymiseret senest 30 dage efter optagelsen, medmindre det er nødvendigt for Wagner at opbevare optagelserne med det formål at håndtere en specifik tvist, fx i forbindelse med at opklare en lovovertrædelse.

Videregivelse
I tilfælde af kriminelle handlinger eller mistanke herom, kan optagelserne videregives til politiet. Wagners overvågningskameraer er registreret i politiets kameraregister. Der kan desuden ske videregivelse, hvis det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

4. Hvis du er kontaktperson hos en leverandør, samarbejdspartner mv.

Hvis du i dit professionelle virke samarbejder med Wagner, herunder som ejer af en enkeltmandsvirksomhed eller kontaktperson hos en af vores leverandører eller andre samarbejdspartnere, kan du læse nærmere om vores behandling af dine personoplysninger her.

Typer af personoplysninger
Wagner kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Navn, virksomhed, stillingsbetegnelse
  • Dine arbejdsrelaterede kontaktoplysninger, fx e-mailadresse, telefonnummer og adresse
  • Kontraktuelle oplysninger som fx ordrer, fakturaer, kontrakter og andre aftaler mellem din virksomhed (eller din arbejdsgiver) og Wagner, som måtte indeholde fx dine kontaktoplysninger

Ovennævnte oplysninger kan vi modtage direkte fra dig (primært gennem e-mails og anden korrespondance med dig) eller fra din arbejdsgiver. Vi behandler dine oplysninger, hvis din virksomhed eller den virksomhed, du arbejder hos, indgår en aftale med Wagner, hvis du har vist interesse for vores produkter, fx ved at dele din kontaktinformation med os eller i forbindelse med øvrigt samarbejde.

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:

  • Administration af professionelle samarbejder, herunder opfyldelse af aftaler
  • Statistik og analyse

Behandlingsgrundlag
Wagner behandler primært dine personoplysninger på et eller flere af nedenstående grundlag:

  • Kontraktuelle forpligtelser: I visse tilfælde er behandlingen af dine personoplysninger nødvendig for at kunne opfylde en kontrakt, hvori du er part (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).
  • Legitime interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i at administrere den daglige drift, herunder varetage vores rettigheder og forpligtelser i henhold til de aftaler mv., som vi har indgået med vores samarbejdspartnere (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).


Opbevaringsperiode
Personoplysninger i forbindelse med erhvervsmæssige samarbejder opbevares som udgangspunkt i op til 6 år efter aftalens eller samarbejdets ophør, medmindre der er særlige hensyn, som berettiger en længere opbevaringsperiode.

5. Hvis du besøger vores profiler på sociale medier

På vores profiler og sider på sociale medier er der indsat et link til denne privatlivspolitik, og du kan derfor læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i relation til dit besøg på vores profiler på sociale medier i dette afsnit.

Nogle butikker, som drives selvstændigt under Wagners navn og logo, administrerer selv deres profiler og sider på sociale medier. For nærmere information om behandlingen af personoplysninger på disse sider, henviser vi til information og kontaktoplysninger på den pågældende side.


Wagner og udbyderne af de sociale medier er fælles dataansvarlige for behandlingen af personoplysninger indsamlet i forbindelse med dit besøg på Wagners profil eller side på det enkelte sociale medie.

Vi har profiler eller sider på følgende sociale medier:

  • Facebook (Meta Platforms Ireland Ltd.)
    • Facebooks privatlivspolitik er tilgængelig her
    • Du kan tilpasse dine privatlivsindstillinger på Facebook her
  • YouTube (Google LLC)
    • Googles privatlivspolitik er tilgængelig her
    • Du kan tilpasse dine privatlivsindstillinger på YouTube her
  • LinkedIn (LinkedIn Ireland Unlimited Company)
    • LinkedIns privatlivspolitik er tilgængelig her
    • Du kan tilpasse dine privatlivsindstillinger på LinkedIn her
  • Instagram (Meta Platforms Ireland Ltd.)
    • Instagrams privatlivspolitik er tilgængelig her
    • Du kan tilpasse dine privatlivsindstillinger på Instagram her
  • TikTok (TikTok Technology Limited)
    • TikToks privatlivspolitik er tilgængelig her
    • Du kan tilpasse dine privatlivsindstillinger på TikTok her

Typer af personoplysninger
Når du besøger eller interagerer med vores profiler på sociale medier, kan Wagner og udbyderen af det pågældende sociale medie indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Oplysninger der er tilgængelige på din profil, herunder dit navn, køn, civilstatus, arbejdsplads, interesser og din by
  • Om du ”synes godt om” eller har anvendt andre reaktioner på vores profil
  • Kommentarer du efterlader på vores opslag, herunder i forbindelse med konkurrencer
  • At du har besøgt vores profil

Formålene med behandlingen
Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • Forbedring af vores produkter og services, herunder vores profiler og sider på sociale medier
  • Statistik og analyse
  • For at kunne kommunikere med dig hvis du kommenterer på et opslag, laver en anmeldelse eller sender os en besked
  • Markedsføring generelt, herunder afholdelse af konkurrencer
  • Rekruttering

Udbyderne af de sociale medier behandler blandt andet dine personoplysninger til følgende formål:

  • Forbedring af deres annoncesystem
  • For at give Wagner statistikker, som udbyderne af de sociale medier blandt andet udarbejder på grundlag af dit besøg på vores profiler og sider
  • Annoncering og tilpasning af aktiviteterne på siden

Behandlingsgrundlag
Behandlingen af dine personoplysninger er baseret på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesser i at kunne kommunikere med og markedsføre os overfor dig på vores profiler på sociale medier, samt vores legitime interesse i at forbedre vores produkter og services (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

Udbyderne af de sociale medier baserer behandlingen af dine personoplysninger på deres legitime interesser, herunder deres interesse i at forbedre deres annoncesystem og levere statistikker til Wagner, som udbyderen af det sociale medie, fx udarbejder på baggrund af dit besøg på vores profil eller side på det sociale medie. Derudover har udbyderne af de sociale medier en legitim interesse i at levere en innovativ, individuelt tilpasset, sikker og rentabel tjeneste (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

  • Samtykke: Udbyderne af de sociale medier behandler visse af dine personoplysninger i overensstemmelse med dit samtykke, som du kan trække tilbage på et hvilket som helst tidspunkt via dine privatlivsindstillinger på det sociale medie (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).


Opbevaringsperiode

Vi opfordrer dig til at slette kommentarer, likes og andre interaktioner, du har efterladt på vores profil, hvis du ikke længere ønsker dem vist på vores sider. Wagner sletter ikke sådanne offentligt tilgængelige interaktioner.

Hvis du kommunikerer med os via beskedfunktionen på de sociale medier, henviser vi til afsnit 2.5.

Se venligst privatlivspolitikken for udbyderen af de enkelte sociale medier for information om, hvor længe de opbevarer dine personoplysninger.

Hvem deler udbydere af sociale medier dine personoplysninger med?
Udbyderne af sociale media kan blandt andet dele dine personoplysninger med følgende kategorier af modtagere:

  • Andre enheder i den koncern udbyderen af det sociale medie er en del af
  • Eksternt med samarbejdspartnere der leverer analyse- og undersøgelsesservices
  • Annoncører
  • Andre individer der besøger vores profil eller side på det sociale medie (i det omfang dine oplysninger er offentligt tilgængelige)
  • Forskere og andre akademikere


Du kan finde mere information om, hvem udbyderne af de sociale medier deler dine personoplysninger med i de enkelte udbyderes privatlivspolitik. Udbyderne af de sociale medier kan overføre dine personoplysninger til modtagere uden for EU/EØS i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Du kan læse mere i de enkelte udbyderes privatlivspolitikker.

6. Hvis du søger job hos Wagner

Hvis du søger job hos Wagner via vores rekrutteringsportal, kan du læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i forbindelse med rekrutteringsprocessen i dette afsnit.

Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indeholder CPR-nummer eller følsomme personoplysninger, som fx personoplysninger der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet eller helbredsoplysninger.

Typer af personoplysninger
Wagner kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Kontaktoplysninger som navn, e-mailadresse og telefonnummer
  • Oplysninger der fremgår af ansøgning, CV og eventuelle bilag
  • Relevant information der er offentligt tilgængeligt på internettet og sociale medier, herunder særligt information om tidligere ansættelsesforhold, aktiviteter, kompetencer, performance og generel fremtræden
  • Resultater af personlighedstests, hvis du gennemfører sådanne
  • Straffeattest, hvis nødvendigt i forhold til den stilling, du har søgt
  • Referencer fra tidligere og/eller nuværende arbejdsgivere som du har angivet i din ansøgning, eller som du har givet samtykke til, at vi kan kontakte

Formål med behandlingen

Dine personoplysninger vil blive anvendt til at vurdere, om vi ønsker at tilbyde dig en stilling hos Wagner.

Behandlingsgrundlag

Wagner behandler dine personoplysninger på et eller flere af nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at vurdere, om vi ønsker at tilbyde dig ansættelse, herunder på baggrund af relevante oplysninger der er offentligt tilgængelige på internettet og sociale medier (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

  • Samtykke: Hvis vi ønsker at indhente referencer fra tidligere og/eller nuværende arbejdsgivere, som du ikke har angivet som referencer i din ansøgning, gør vi kun dette, hvis vi har fået dit samtykke hertil (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a). Hvis vi har behov for at se din straffeattest som led i vores vurdering, beder vi om dit samtykke (databeskyttelseslovens § 8, stk. 3).

Opbevaringsperiode

Hvis vi kan tilbyde dig en stilling hos Wagner, vil din ansøgning samt yderligere relevante personoplysninger, der indsamles i forbindelse med ansættelsesproceduren, blive opbevaret i din personalemappe hos os.

Hvis vi desværre ikke kan tilbyde dig en stilling, opbevarer vi dine personoplysninger i op til 6 måneder efter vores afslag, medmindre du har givet dit samtykke til længere opbevaring.

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet som led i vores ansættelsesprocedure. Tilbagekaldelse af dit samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger, men påvirker ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagekaldelsen. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os som angivet nedenfor.

Straffeattest slettes umiddelbart efter, at vi har gennemgået denne.

7. Hvis du bruger vores whistleblowerordning

Formålet med vores whistleblowerordning

Mistanke om ureglementeret adfærd og overtrædelser af gældende ret eller interne retningslinjer kan rapporteres via vores whistleblowerordning.

Når der foretages en indberetning, vil vi behandle personoplysninger om de registrerede, der er en del af indberetningen (dvs. afsenderen af indberetningen, den indberettede person og andre involverede tredjeparter) med henblik på at håndtere og undersøge indberetningen.

Hvis du indberetter en formodet overtrædelse, forbliver en sådan indberetning fortrolig og efter dit valg anonym. Du bør dog under alle omstændigheder angive en e-mailadresse, som du kan kontaktes på, da vi kan have behov for at indhente yderligere oplysninger om overtrædelsen for at kunne håndtere sagen korrekt.

Typer af personoplysninger
Vi kan behandle følgende personoplysninger om den indberettede person:

  • Navn, stilling, kontaktoplysninger og rapporterede oplysninger
  • Beskrivelse af den formodede overtrædelse

Følgende personoplysninger kan behandles om andre tredjeparter, der er nævnt i indberetningen:

  • Navn, stilling, kontaktoplysninger og andre rapporterede oplysninger

Formålene med behandlingen

Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • Administration af whistleblowerordningen
  • Håndtering af indrapporterede hændelser, herunder afklaring af potentielt kriminelle forhold

Behandlingsgrundlag

Wagner behandler personoplysningerne på nedenstående grundlag.

  • Legitime interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i at undersøge indberettede forhold (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

  • Retlig forpligtelse: Da det er lovpligtigt for Wagner at have en whistleblowerordning, behandler vi personoplysningerne for at opfylde vores retlige forpligtelse (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c).

Opbevaringsperiode

Vi opbevarer personoplysningerne, så længe det er nødvendigt for at kunne tage hånd om de konkrete indberetninger.

8. Videregivelse til andre dataansvarlige og overladelse til databehandlere

For at opfylde ovenstående formål kan vi give tredjeparter adgang til dine personoplysninger, der på baggrund af et kontraktuelt forhold med Wagner leverer relevante ydelser. Det kan fx være IT-leverandører, mail- og marketingudbydere og leverandører af IT-løsninger. Sådanne serviceleverandører vil kun behandle personoplysninger i overensstemmelse med vores instruktioner i henhold til indgåede databehandleraftaler.

Som beskrevet i de forrige afsnit kan Wagner også videregive dine personoplysninger til samarbejdspartnere inden for blandt andet sociale medier, annoncering og analyse. Formålet med videregivelsen er at målrette og personliggøre markedsføringen til dig via vores eller tredjeparters hjemmesider.   

I forbindelse med Wagners udvikling kan selskabsstrukturen ændre sig, fx ved helt eller delvist salg af virksomheden. I tilfælde af delvis overdragelse af aktiver, der indeholder personoplysninger, er behandlingsgrundlaget for den forbundne videregivelse af personoplysninger som udgangspunkt databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, idet Wagner har en legitim interesse i at overdrage dele af sine aktiver samt at foretage kommercielle ændringer.

Dine personoplysninger videregives, udover hvad der er beskrevet ovenfor, som udgangspunkt ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c) være nødvendigt at videregive dine personoplysninger til: politiet, advokater, revisorer, domstolene, offentlige myndigheder og potentielle købere.

Hvis dine personoplysninger overføres til databehandlere eller dataansvarlige, der er etableret i lande uden for EU/EØS, der ikke har et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, vil en sådan overførsel baseres på EU-Kommissionens standardkontrakter eller et andet lovlig overførselsgrundlag i overensstemmelse med kapitel V i databeskyttelsesforordningen. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om konkrete overførsler, herunder overførselsgrundlaget, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail: [email protected]

9. Dine rettigheder

  • Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi behandler om dig
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling og videre behandling af dine personoplysninger
  • Du har ret til berigtigelse og sletning af dine personoplysninger, dog med visse lovbestemte undtagelser, herunder bogføringsloven
  • Du har ret til at anmode os om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger
  • Under visse omstændigheder kan du også anmode om at modtage en kopi af dine personoplysninger samt om transmission af de personoplysninger, du har afgivet til os, til en anden dataansvarlig (dataportabilitet)
  • Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine personoplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Vores nyhedsbrev kan afmeldes ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet

10. Links til andre hjemmesider mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider eller til integrerede hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller for deres praksis i forbindelse med behandling af personoplysninger. Når du besøger andre hjemmesider, opfordres du til at læse indehaverens privatlivspolitik og andre relevante politikker.

11. Spørgsmål og klage

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik eller hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du altid kontakte Wagner via e-mail eller telefon som angivet nedenfor.

PWT Group A/S
CVR-nr. 31081610
Gøteborgvej 15-17
9200 Aalborg SV
E-mail: [email protected]
Telefon: +45 72 45 46 47

Hvis din klage ikke bliver løst af os, og du vil gå videre med sagen, kan du klage til Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger via dette link og alternativt kan du skrive til: [email protected].

Opdateret den 11.1.2023