Kurv

Clipper

Sorter efter

Produkter (0)

Lækkert Clipper tøj til mænd

Hos Wagner har vi et super lækkert udvalg af klassisk herretøj fra Clipper

Klassisk og elegant - køber du tøj fra Clipper, er du sikker på, at det er netop dette. Designet er klassisk og enkelt, så tøjet nemt kan kombineres med det, du allerede har i garderoben. Det enkle og funktionelle design fremhæves af, at Clipper altid laver tøj i den højeste kvalitet. Du kan finde herretrøjer i blandt andet lækker, varm uld eller tyk bomuld.

Uanset hvilken slags trøje, du mangler, kan du finde den i vores udvalg af herretøj fra Clipper. Fokus ligger især på striktrøjer og cardigans, som næsten kan bruges hele året rundt. Sammensæt med en skjorte og du har et elegant outfit. Alt efter sæson kan du også finde lækre poloshirts eller veste.

Herretøj fra Clipper findes som regel i den mest almindelige pasform, regular fit. Her får du den perfekte balance mellem en velsiddende og stadig behagelig pasform. Du kan se vores store udvalg af tøj i regular fit her.

Shop Clipper tøj til mænd online hos Wagner

Vi synes, at onlineshopping skal være en positiv oplevelse. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at give dig de bedste fordele og den bedste service. Derfor får du gratis fragt v/ 499,- og gratis retur. Har du spørgsmål, er du altid velkommen i vores butikker, eller du kan kontakte vores kundeservice. Har du lyst til at blive medlem af vores kundeklub, får du endnu mere for pengene: 5% optjeningsbonus på alle køb, eksklusive rabatter og personlige tilbud. Og det er selvfølgelig gratis at være med. Velkommen hos Wagner.