Lindbergh jakker

Lindbergh jakker er komfortable, udført i lækre materialer og så ligger deres designs helt i tråd med tidens nyeste trends. Lindbergh har en helt særlig evne til at gøre tidens tendenser lette at bringe ind i din egen garderobe. Se udvalget her hos Wagner, hvor vi har samlet alle jakkerne fra det populære mærke, og shop din nye favorit online allerede i dag.

Fra modetrends til din nye jakke

Collegejakker, læderjakker, vinterjakker, sommerjakker og vindjakker – man kan mange forskellige slags jakker i den seneste kollektion fra Lindbergh, som favner både sæsonens vejr og den seneste mode. En jakke giver rigtig meget til dit hverdagslook, så vælg din jakke med tanke på, hvilket udtryk du ønsker. Er du mest til klassisk, sporty eller moderne? Find en jakke, der passer til din stil og din livsstil i vores udvalg i dag.

Køb din jakke online – det er nemt
Hos Wagner har vi gjort det nemt at købe din nye jakke online. Find den Lindbergh jakke, du bedst kan lide i vores brede udvalg og bestil den. Vi betaler fragten og sørger for hurtig levering, så normalvis modtager du jakken inden for 1-3 dage. Herefter har du 14 dage til at få den prøvet på og beslutte om det skal være din nye jakke. Er den for stor, for lille eller vil du hellere have en anden model? Vælg selv om du vil sende den retur eller bytte til en anden jakke i din lokale Wagner. Så enkelt synes vi, online shopping skal være.