Gratis fragt v/ 399 kr.
Byt i 365 dage
Gratis retur
Byt i butik
Gå til klub

Vi fandt desværre ingen produkter passende til din søgning

Lækre og stilfulde skjorter

Når du vælger skjorter fra Lindbergh får du både lækker kvalitet og unikt design. Mærket signalerer moderne, maskulin selvsikkerhed, og med en skjorte fra Lindbergh kan du udtrykke det samme.

Tag tidens tendenser til dig og ifør dig noget fra den nye kollektion. Der er både noget klassisk og enkelt til dig, der foretrækker dine skjorter sådan, og der er noget mere vovet til dig, der ikke er bange for at skille dig ud fra mængden. Har du stilen og modet til det, så kan du gøre Lindberghs stil til en del af din egen.

Køb skjorter fra Lindbergh hos Wagner
At købe skjorter og andet tøj hos Wagner skal altid være en god oplevelse, hvilket vi gør meget ud af at sikre. Vi giver derfor Gratis fragt v/ 399 kr. og fri retur. Er du medlem af vores kundeklub får du endnu flere fordele – du optjener point på dine alle køb – online såvel som i butikkerne, får nyheder og tilbud før alle andre samt invitationer til events.

Fandt du ikke den helt rigtige skjorte i udvalget fra Lindbergh? Se alle skjorter fra alle mærker – der er nemlig mange andre lækre skjorter.