Superflex styles

Superflex er en form for stretch, som gør tøjet mere behageligt. Med Superflex er der ekstra meget elasticitet, som giver maksimal komfort og den ultimative frihed til at bevæge sig som man vil.

  • Fri fragt på ordrer over 399,-
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris
  • Optjen 5% bonus på dine køb i vores klub

Performance pants med Superflex

Inden for de sidste par år er der kommet ekstra meget fokus på at lave behageligt tøj, der stadigvæk ser super godt ud.

Komfort er ikke længere noget, du kun får når du går rundt derhjemme i dit nattøj. Hos Wagner vil vi gerne give dig det bedste af to verdener – tøj i super lækkert design, der stadigvæk er behageligt nok at have på hele dagen igennem. Derfor har vi et stort udvalg af tøj med Superflex – hvilket vil sige ekstra meget stretch. Her har vi lagt vores fokus på bukser, da det oftest er dem, der kan være begrænsende på grund af manglende bevægelighed.

Du behøver derfor ikke længere skelne mellem, om du vil have et par casual bukser eller jeans, eller om du vil have et look, der sagtens kan bruges på kontoret. Hos Wagner har vi begge typer i den unikke Superflex, som giver dig ultimativ bevægelsesfrihed og komfort. Her kan du finde et par sorte jeans, der kan passe ind i alle situationer – på studiet, jobbet og i byen. Er du mere til club pants, har vi også et eksklusivt udvalg af dem. Her får du det allerbedste fra habitbuksernes design kombineret med bevægelighed, så du er sikret et par bukser, du både vil elske looket og følelsen af.

Leder du efter et par performance pants i den bedste kvalitet, som er både utroligt behagelige men samtidig er lavet i et lækkert, moderne design? Så kig i vores udvalg, hvor du finder både club pants, jeans og shorts i vores allermest behagelige stretchstof. Du finder bukser fra flere cool mærker, eksempelvis Lindbergh og JUNK de LUXE. Her er der lagt vægt på både super lækkert og moderne design med rå detaljer, samtidig med at du får en komfort, der er helt i top.

Køb performance pants med Superflex hos Wagner

Hos Wagner gør vi os umage for at give dig det lækreste tøj, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, design eller kundeservice. Af samme grund udvælger vi nøje varer til vores sortiment, så du kan få de nyeste varer til en skarp pris. Vi sørger desuden for fri fragt på ordrer over 399,- og gode byttemuligheder. Vælg selv om du vil sende varen retur eller bytte til noget andet i en af vores butikker. Med Wagner er det nemt at handle på nettet.