Habitter til mænd

Hos Wagner finder du masser af forskellige habitter og jakkesæt til mænd, så det er noget for enhver smag og til enhver anledning. Er du til grå, blå eller sort? Vi har det hele, og vi lader valget være op til dig. Se vores spændende udvalg her.

Hvilken habit skal man vælge? Og hvordan skal den sidde?

Habitter til mænd er lækre, maskuline og fremhæver det allerbedste ved enhver mands figur, hvis man sørger for at vælge en, der sidder godt på én. Der er nemlig intet som en habit, der sidder godt. Leder du efter den perfekte habit, så læs mere her.

Der findes mange forskellige habitter til mænd, og de kan alle sammen være flotte på hver deres måde. Hvilken du skal vælge afhænger af, hvem du er, og hvordan du ser ud. Det er dog ikke raketvidenskab at se, hvornår en habit sidder godt. En flot habit, der passer, sidder til, men den må ikke stramme. En habitjakke skal være lang nok på ærmerne og bred nok over skulderen. Den skal naturligvis også kunne lukkes pænt – også selvom du ikke planlægger nogensinde at gå med tilknappet jakke. Habitbukser må ikke trække skævt på benene, og det er vigtigt de kan nå helt ned til skoene. Er du høj og slank, så kan du med fordel vælge en slim fit-habit, som er egnet til netop denne kropsbygning.

Hvilken stil skal være din?

Hvad angår farve på din habit, så er det først og fremmest et spørgsmål om smag og stil. En sort habit er den mest klassiske, men også grå og gråblå er stilsikre klassikere, som passer til enhver stil og anledning. Det er det oplagte valg, hvis du kun har én habit, som du bruger til festlige lejligheder. Disse farver har den fordel, at de fleste skjorter kan bruges til, ligesom de fleste slips og butterflys også vil kunne klæde din habit. Vi har dog også nogle gange nuancer, der er mere blå. Det kan være rigtig flot, hvis man er typen, der har lidt kant, og som ikke er bange for at skille sig lidt ud.

Køb din habit hos Wagner online

Når du skal købe habit hos Wagner køber du typisk en habitjakke og et par habitbukser – ikke et sammensat sæt. Det er sådan, fordi der kan være forskel på, hvilken størrelse man skal have i habitbukser og habitjakke, og derfor er det lettest at imødekomme dit ønske om en habit, der sidder perfekt. Der findes dog enkelte hele habitter på vores webshop. Uanset hvilken habit du er mest til, så er der masser af fordele ved at købe den hos Wagner. Vi giver Gratis fragt, du modtager normalt dit tøj inden for 1-2 hverdage, og du har som en ekstra service mulighed for at bytte i en af vores butikker, hvis du foretrækker det, fremfor at returnere per post.