Denimshorts

Hos Wagner har vi samlet alle årets mest cool denimshorts til mænd lige her, så du let kan finde dine favoritter. Er du mest til klassisk, mellemblå denim, mørkeblå eller sort? Vi har naturligvis lidt af hvert i vores sortiment, så også du kan finde dine nye shorts her.

Denimshorts – en moderne sommerklassiker

Denimshorts kan bedst beskrives som moderne klassikere, der hvert år findes frem når de første sommersolstråler rammer landet. Vi er glade for at kunne præsentere dig for de fedeste modeller fra de samme lækre mærker, som du kender fra vores fysiske butikker.

Derfor finder du også altid et spændende udvalg af shorts i denim hos Wagner. Brug dem til hverdag, i fritiden – ja, hvor som helst. Sæt dem sammen med alt lige fra cool T-shirts med print til poloshirts og skjorter. Der er en verden af muligheder for at variere din stil med udgangspunkt i dine shorts.

Fandt du ikke de rigtige shorts her, så se alle shorts fra alle mærker – der er masser af andre flotte modeller at vælge mellem.

Oplev fordelene ved at shoppe online hos Wagner
Når du handler hos Wagner gør vi vores bedste for at sikre dig en positiv oplevelse hver gang. En vigtig del af det er at tilbyde Gratis fragt og gode byttemuligheder. Vælg selv mellem vores fri retur og at bytte i din lokale Wagner.

Hvis du er medlem af vores kundeklub, Club Wagner, optjener du point, når du vælger at købe dine nye denimshorts online – præcis som hvis du handlede i vores fysiske butikker.