Kortærmede skjorter

Hos Wagner forhandler vi kortærmede skjorter fra en række mærker, blandt andre Lindbergh, Signal og Jack’s. Se det spændende udvalg her på siden og find dine nye favoritter til garderoben med det samme.

Spar
20%

Bison

Regular fit | Stretch

399,20 kr499 kr

Kortærmede skjorter – en favorit i garderoben

Kortærmede skjorter er utrolig populære, og det kan man godt forstå, for den kortærmede skjorte passer rigtig godt ind i mange mænds garderobe. Der findes massevis af vidt forskellige kortærmede skjorter, så der er noget for dig, uanset om den skjorte, du har brug for, er ensfarvet, ternet eller moderne med print.

En skjorte med korte ærmer kan bruges sammen med alle de jeans og chinos, som mænd i forvejen har liggende i garderobeskabet, og så kan den samtidig bruges på arbejdet og til uformelle fester. Et lækkert, men afslappet hverdagslook, også der sagtens kan bruges til årets havefester, kunne bestå af et par fede jeans, en ternet skjorte og et par sneakers – det er både enkelt og sofistikeret på én og samme tid.

Shop online hos Wagner
Når du køber kortærmede skjorter og andet tøj i webshoppen her hos Wagner, gør vi vores bedste for at give dig den samme gode oplevelse, som du kender fra vores fysiske butikker. Derfor giver vi Fri fragt over 299 kr. på alle ordrer, vi sørger for hurtig levering og ikke mindst giver vi dig unikke byttemuligheder. Vælg selv, om du vil benytte dig af vores tilbud og fri retur eller om du vil bytte i vores fysiske butik, hvor vi står klar til at hjælpe dig.