Sweatshirts

Vi har masser af lækre sweatshirts til dig, både med enkle og med flotte detaljer, der er i tråd med tidens tendenser. I vores udvalg finder du modeller fra populære mærker som Lindbergh og Shine Original.

  • Fri fragt over 299 kr.
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris
  • Optjen 5% bonus på dine køb i vores klub

Spar
20%

Bison

Comfort fit | Høj hals

639,20 kr799 kr

Wagner sweatshirts til dig

Træk i en lækker sweatshirt fra et af de mange mærker, vi forhandler her hos Wagner. Vi har samlet dem alle til dig lige her. 

Vores brede sortiment sikrer, at der både er klassiske, enkle modeller og sweatshirts i tidens hotteste farver. Find lige præcis de modeller, der passer til din stil og brug dem til hverdag, hvor de er lette at sætte sammen med alverdens bukser.

Brug for eksempel en sweatshirt uden lynlås som et alternativ til den klassiske strik, når du vil have et afslappet og komfortabelt hverdagslook, eller brug en sweatshirt med lynlås som et alternativ til den strikkede cardigan. Sweatshirts giver din stil lidt mere kant.Hos Wagner har vi også billige sweatshirts, så du kan gøre en god handel.

Shop online hos Wagner
Køb masser af lækkert tøj til skarpe priser hos Wagner, hvor vi har mange års erfaring med tøj til mænd. Det stærke bånd mellem vores webshop og de fysiske butikker betyder, at vi kan tilbyde dig en service, der kombinerer det bedste fra online shopping med den personlige betjening. Derfor giver vi Fri fragt over 299 kr., fri retur og mulighed for at bytte i din lokale Wagner.