Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
365 dages returret
Gratis retur & Byt i butik
Gå til klub

Corporate Social Responsibility

Header

Bæredygtige initiativer

Hos Wagner er vi investerede i en mere bæredygtig fremtid, hvor vi forbruger mindre plastik, anvender flere bæredygtige materialer og reducerer vores miljømæssige fodaftryk. Herunder kan du læse om nogle af vores initiativer:

 

Better Cotton

Det er vigtig for os, at vores samarbejdspartnere tager et aktivt valg omkring produktionen af bomuld, fordi vi gerne vil støtte en større, positiv forandring i bomuldsindustrien.

Hos Wagner har vi flere brands, der samarbejder med Better Cotton om at forbedre den globale bomuldsproduktion – brands som for eksempel Lindbergh, Bison og JUNK de LUXE.

 

Tøjproduktion i træ

Selvom det måske lyder mærkeligt, bliver der brugt mere og mere træ i produktionen af tøj. Træ kan nemlig godt laves til stofmateriale, som både er meget blødt og har samtidig har super gode egenskaber.

Blandt andet er bambustøj blevet meget populært de seneste år. Bambus bliver til et rigtigt lækkert stof, der både er blødt, temperatur-regulerende og anti-bakterielt.

Andre træsorter kan også inkluderes i tøjproduktion. Hos Wagner udvælger vi brands og samarbejdspartnere, der også gør en indsats for en mere bæredygtig fremtid inden for branchen. Derfor har vi forskelligt tøj, der er lavet med Lenzing Ecovero. Ecovero er en moderne form for viskose lavet af grønnere materialer og i en mere miljøvenlig produktion. Viskosen produceres desuden med 50% mindre vand og skadelig udledning. Læs mere om Lenzing Ecovero her.

 

Mindre brug af vand og færre kemikalier

Hos Wagner har vi masser af varer, som er lavet af mere bæredygtige materialer, eller produceret på en mere bæredygtig måde. For eksempel er vores favorit T-shirt fra JUNK de LUXE lavet i 100% økologisk bomuld, så brugen af kemikalier er reduceret.

Denimproduktion har tidligere været uden hensyntagen til miljøet, men hos Wagner har vi modeller, der er lavet uden brug af skadelige kemikalier og med et meget mindre vandforbrug. Prøv vores sustainable jeans eller wiser wash jeans her.

Du kan også finde mange andre varer, for eksempel badebukser, jakkesæt og T-shirts, der er lavet i genanvendeligt materiale. Se vores udvalg af bæredygtige varer her.

 

Genbrugsmateriale

Vores kasser er lavet i genbrugsmateriale – både dem vi har i butikkerne og dem i vores webshop. De fleste af vores webordrer bliver sendt i kasser, der er lavet af genbrugsmateriale, og som samtidig kan bruges til at sende varer retur.  

Alt vores materiale til indpakning i butikkerne, for eksempel gaveæsker og papir, er også lavet i genbrugsmateriale.

 

Plastic Change: donationer til et godt formål

Fra d. 1/1 2021 skal alle plastikposer i vores butikker koste 4 kr. Det er et lovkrav, og det gælder uanset størrelsen på posen. Hos Wagner håber vi selvfølgelig på, at du vil droppe plastikposen helt eller genbruge en pose, du tidligere har købt.

Hvis du alligevel står og mangler en pose, hvilket ikke altid kan undgås, har vi valgt at overskuddet fra salg af poser skal doneres til et godt formål. Wagner samarbejder derfor med den danske miljøorganisation Plastic Change. Læs mere om Plastic Change og deres formål her.

 

Politikker og CSR Framework

Wagner er en del af PWT Group A/S. Vil du vide mere om vores bidrag til en bæredygtig fremtid, kan du læse mere:

Klik her Shop bæredygtige styles