Kurv

Konkurrencebetingelser på sociale medier

Konkurrencen er arrangeret af PWT Group (CVR nr. 31081610, Gøteborgvej 15-17, 9200 Aalborg SV). Vores konkurrencer er hverken støttet, sponsoreret eller på nogen måde associeret med Facebook, Instagram eller andre sociale medier. 

Deltagelse er ikke købsbetinget og er gratis, med mindre andet er tilkendegivet. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. 

Hvem kan deltage? 

Det er kun personer på over 18 år, som kan deltage i den givne konkurrence, og personen skal have bopæl i Danmark. PWT Group forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vindere og frasortere deltagere under 18 år. Ansatte i PWT Group, medlemmer af deres husstand og enhver person, må ikke deltage. I tilfælde af, at en deltager ikke overholder alle betingelser for deltagelse, vil han/hun automatisk miste retten til en præmie.

Udvælgelse af vinder 

Der trækkes en tilfældig vinder/ere af den givne konkurrence, som får direkte besked via mail eller på sociale medier, og det er den givne vinders eget ansvar at svare rettidigt på beskeden om, at vedkommende har vundet. 

Konkurrencen kører i den angivne periode, og vinderen trækkes på det angivne tidspunkt, som fremgår af den specifikke konkurrence. Værdien af præmien, antallet af vindere og eventuel offentliggørelse af navn/e vil fremgå af den givne konkurrence. 

Hvordan deltager du? 

For at deltage i konkurrencen skal du gøre som angivet i konkurrencen. Alle tilmeldinger, som er modtaget efter tilmeldingsfristen er ugyldige og udelukkes fra konkurrencen. Det er deltagernes eget ansvar, at tilmeldingen kommer rettidigt frem. 

Levering, afhentning og forældelse af gevinster vil tydeliggøres i korrespondancen med vinderen.