Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
365 dages returret
Gratis retur & Byt i butik
Gå til klub

Version 2.04
Gældende fra 05.08.2022

For at blive medlem af Club Wagner skal du læse og acceptere vilkår og betingelser for medlemskabet, så du ved, hvad du siger ja til og hvordan, vi behandler dine personoplysninger.

Dette medlemsprogram udbydes af Wagner v/ PWT Group A/S (”Wagner”, ”os”, ”vores”, ”vi”), Gøteborgvej 15-17, DK-9200 Aalborg SV, CVR. 31081610.

 

Medlemskabet

 

Oprettelse af medlemskab

Du kan tilmelde dig Club Wagner i vores butikker eller på Wagner.dk. Det koster ikke noget at blive medlem af Club Wagner, og du kan til enhver tid melde dig ud igen. Du skal være mindst 18 år for at blive medlem, have et mobilnummer samt en gyldig e-mailadresse.

Det er ikke muligt for virksomheder at være medlem, og optjening af bonus kan udelukkende ske ved privatkøb.

 

Aktivering af medlemskabet

Efter oprettelse modtager du en e-mail, som informerer om gældende medlemsvilkår samt link til aktivering af medlemskabet. Medlemskabet er først gyldigt, når det er aktiveret. Aktivering sker ved at klikke på linket i fremsendte e-mail og efterfølgende acceptere vilkårene på hjemmesiden. Medlemskabet skal aktiveres, før den optjente bonus kan indløses og senest 3 måneder efter oprettelsesdatoen.

Hvis du ikke modtager en mail med aktiveringslink senest 5 dage efter tilmeldingen, skal du kontakte kundeservice på club@wagner.dk. Oplys venligst dit medlemsnummer ved henvendelse (findes på din bon).

 

Kommunikation

E-mail: Når du accepterer medlemsvilkårene og aktiverer din medlemskonto, afgiver du samtidig samtykke til, at Wagner må sende dig e-mails med tilbud på beklædning, accessories samt andre produkter inden for varesortimentet, inspiration og konkurrencer samt invitationer til lokale butiksaktiviteter. E-mails sendes sædvanligvis hver 7. dag (periodevis oftere). Du kan til enhver tid afmelde e-mail ved at logge på din medlemskonto på Wagner.dk eller ved at klikke på afmeldingslinket nederst i e-mailen.

SMS: Afgiver du dit samtykke til at modtage information på sms, vil du blive orienteret om fordelagtige medlemstilbud inden for varesortimentet samt events i din favoritbutik på sms. Du har mulighed for selv at bestemme, om du vil modtage sms eller ej ved at logge på din medlemskonto på Wagner.dk.

Du kan også afmelde ved at sende en sms med teksten WA til 1235.

 

Optjening af bonus

For at optjene bonus skal du oplyse dit mobilnummer eller e-mail, når du handler i vores fysiske butikker. På Wagner.dk skal du logge ind, inden du afgiver din ordre eller anvende samme e-mail, som angivet på din Club Wagner medlemskonto, i kurven.

Du optjener bonus på alle varer, dog ikke gavekort og varer købt med bonus. Det er ikke muligt at optjene bonus, når du anvender andre fordelskort, eksempelvis Forbrugsforeningen. Vælger du at returnere varer på køb, hvor der er optjent bonus, vil beløbet, der er optjent ved købet, blive fratrukket din bonussaldo.

Den optjente bonus kan ikke overføres til andre personer. Din bonussaldo kan maksimalt udgøre 2.999 kr. Din optjente bonus kan ikke udbetales til kontanter. 

 

Indløsning af bonus

Fysiske butikker: Den optjente bonus kan indløses alle Wagners fysiske butikker året rundt. For at indløse, skal du oplyse din e-mail eller telefonnummer ved kassen. Din bonus er personlig og det er kun dig, der kan indløse den. Ved indløsning omsættes din optjente bonus til rabat på køb af alle varer, undtagen gavekort.

Online: På Wagner.dk kan du indløse din optjente bonus i kurven inden betaling ved at indtaste samme e-mail, som du brugte ved oprettelse, i feltet "Indløs bonus".

Gyldighedsperiode

Den optjente bonus er gyldig i 2 år fra optjeningsdatoen. Efter 2 år bortfalder din bonus automatisk og uden yderligere varsel eller kompensation.

 

Varighed

Medlemskabet er gyldigt indtil udmeldelse. Medlemskonti slettes efter 3 års inaktivitet uden yderligere varsel.

 

Persondatapolitik

Dette afsnit omhandler personoplysninger og beskriver, hvorledes Wagner indsamler og behandler oplysninger om dig.

Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via vores fysiske butikker, gennem nyhedsbreve, sms eller på Wagners hjemmeside, Wagner.dk.

Når du besøger Wagner.dk, indsamler vi øvrige personoplysninger og der gælder særskilt persondatapolitik i tillæg til disse vilkår. Persondatapolitik for Wagner.dk kan læses her.

Wagner er dataansvarlig efter gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. Al henvendelse til Wagner skal ske via de anførte kontaktoplysninger angivet nederst i disse medlemsvilkår.

Wagner sælger ikke dine personoplysninger til tredjepart.

 

Hvilke personoplysninger behandler vi?

Når du tilmelder dig som medlem, giver du tilladelse til, at vi må indsamle og behandle dine oplysninger til brug for dit medlemskab. Indsamlingen og behandlingen af oplysningerne er nødvendig for, at vi kan opfylde vores aftale med dig og varetage vores interesser i at forbedre Club Wagner medlemsprogrammet.

Vi behandler:

 

Til hvilke formål behandles personoplysningerne?

Oplysningerne, som indsamles og behandles i forbindelse med medlemskabet, bruges til:

 

Hvad er retsgrundlaget for behandlingen?

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b (nødvendighed af hensyn til opfyldelse af en kontrakt) og f (i vores eller en tredjemands berettigede interesse, hvor dine interesser og rettigheder ikke går forud for disse).

 

Sletning

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. Når du tilbagekalder dit samtykke (melder dig ud), skal du være opmærksom på, at vi i visse tilfælde kan være berettiget til at fortsætte behandlingen, eksempelvis for at vi kan overholde reklamationsretten.

Dine personoplysninger slettes endeligt 1 måned efter, at du har meldt dig ud, så vi kan hjælpe dig, hvis du har udmeldt dig ved en fejl.

Vil du tilbagekalde dit samtykke og melde dig ud af Club Wagner, kan du logge ind på din medlemskonto på Wagner.dk. Under punktet "Spørgsmål & svar", finder du et link til udmeldelse. Du kan også vælge at skrive til os på club@wagner.dk.

Har du givet dit særskilte samtykke til, at vi må sende dig markedsføring pr. e-mail og sms, slettes dette omgående, hvis du tilbagekalder dit samtykke og melder dig ud.

Personoplysninger, som vi har indsamlet, vil vi automatisk slette, såfremt dit medlemskab er inaktivt i 3 år eller du aktivt melder dig ud af Club Wagner.

 

Dine rettigheder

Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger, skal vi som dataansvarlig oplyse dig om dine rettigheder.

Indsigtsretten

Du er til enhver tid berettiget til skriftlig at anmode os om hvilke oplysninger, vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til club@wagner.dk sammen med dokumentation for, at du er den pågældende person.

Retten til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til selv at rette informationerne, ved at logge ind på din medlemskonto. Såfremt dette ikke er muligt, kan du rette skriftlig henvendelse til os på club@wagner.dk, så oplysningerne kan blive rettet.

Retten til sletning

I de fleste tilfælde, har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os. I tilfælde af, at behandling af dine personoplysninger er nødvendige, fx for at kunne overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser eller reklamationsretten, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

Retten til dataportabilitet

Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, når vi indsamler dine personoplysninger i forbindelse med dit medlemskab og købshistorik.

Retten til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi indsamler ifm. din interaktion med vores nyhedsbreve samt direkte markedsføring.

Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, er vi ikke længere berettiget til at behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise lovlige grunde til fortsat behandling.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til medlemskab af Wagner. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, skal du være opmærksom på, at vi i visse tilfælde kan være berettiget til at fortsætte behandlingen. I sådanne tilfælde vil du blive orienteret herom.

Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, skal du logge ind på din medlemskonto og melde dig ud. Alternativt kan du kontakte os på club@wagner.dk.

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, telefon: 33193200, e-mail: dt@datatilsynet.dk over vores behandling af dine personoplysninger.

 

Brug af databehandlere

Vores databehandlere bistår os i forbindelse med udførelse af blandt andet målrettet markedsføring, udsendelse af nyhedsbreve, retargeting og produktanbefalinger. Databehandlerne må udelukkende behandle dine data i henhold til vores instrukser og er underlagt fortrolighed om disse. Vi anvender databehandlere uden for EU til at opbevare og administrere dine personoplysninger. Alle overførsler til databehandlere i tredjelande sker i henhold til EU-Kommissionens standardkontraktbestemmelser, som databehandlerne har påtaget sig for at overholde EU’s regler om databeskyttelse.

 

Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere og databehandlere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

 

Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger, kan du kontakte:

Wagner
Att.: Databeskyttelse
Gøteborgvej 15-17
9200 Aalborg Sv
Telefon: +45 7245 4443
E-mail: club@wagner.dk

 

Ændringer i Persondatapolitikken

Vi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer af persondatapolitikken. Såfremt vi foretager ændringer, der har indflydelse på dine rettigheder samt anvendelsen af de informationer, du har oplyst, vil du blive orienteret om ændringerne på din registrerede e-mailadresse.

 

Brug af cookies

Se vores cookiepolitik for information om brug af cookies.

 

Udmeldelse

Ønsker du ikke længere at være medlem af Wagner, kan du til enhver tid udmelde dig ved at logge på din medlemskonto på Wagner.dk og foretage udmeldingen. Du kan også udmelde dig ved at klikke på udmeldingslinket nederst i en mail. Alternativt kan du kontakte Wagner kundeservice på club@wagner.dk. Ved udmeldelse mister du retten til din optjente bonus.

 

Generelt

Medlemmer af Wagner er selv ansvarlig for brugen af medlemskabet, og Wagner kan ikke stilles til ansvar for uautoriseret brug på din medlemskonto.

Misbrug af medlemskabet kan medføre udmeldelse af Club Wagner og inddragelse af den optjente bonus. Wagner forbeholder sig retten til, med 1 måneds varsel, at ændre fordelsprogrammets vilkår og til helt at stoppe Club Wagner. Optjent bonus vil i givet fald fortsat kunne anvendes indenfor den ovenfor under afsnittet ”Gyldighedsperiode” nævnte tidsfrist.

Som medlem er det dit eget ansvar at holde dig bekendt med de gældende vilkår for medlemskabet. De til enhver tid gældende medlemsvilkår vil fremgå på Wagner.dk.