Kurv

Fordele hos Wagner

Fri fragt

Når du bestiller online, bliver din pakke sendt med GLS. Kommer du forbi en af vores butikker, kan du altid få din ordre gratis leveret hertil med Click & Collect. Vil du hellere have pakken leveret, får du fri fragt til enten en GLS pakkeshop eller til en firmaadresse, når du bestiller for over 499 kr. Ønsker du hjemmelevering, koster det altid 29kr. uanset størrelsen på din ordre.

1-2 dages levering

Når du handler hos Wagner, har vi stort fokus på, at det skal være nemt for dig – blandt andet ved at tilbyde hurtig levering. Bestiller du her på vores webshop en hverdag inden kl. 14, sender vi ordren allerede samme dag. Bestiller du efter kl. 14, gør vi alt, hvad vi kan for at sende din ordre afsted så hurtigt som muligt. Og i langt de fleste tilfælde, sender vi ordren allerede dagen efter, at du har bestilt den.

Prismatch

Hos Wagner vil vi altid gerne give dig den bedste pris. Derfor tilbyder vi dig prismatch: har du købt en vare hos os, men finder den billigere et andet sted, refunderer vi differencen. 

Reserve & Collect

Hvis du gerne vil nøjes med at reservere en vare og først betale ved afhentning, kan du vælge Reserve & Collect. Har du fundet en bestemt vare, kan du se lagerstatus i din nærmeste butik på vores hjemmeside. Herefter vælger du hvilken butik, du vil afhente i. Butikken lægger varen til side til dig og giver dig besked, når du kan hente den. 

365 dages returret

Nogle gange sker det naturligvis, at du fortryder dit køb, eller at du har købt en gave, som ikke var helt det rigtige. Men bare rolig – vi tilbyder altid 365 dages returret på din ordre.  Så behøver du ikke at skynde dig med at beslutte, om varen skal byttes og du kan give gaver med god samvittighed.

Landsdækkende bytteservice

Du kan altid bytte eller returnere i en hvilken som helst Wagner butik. Og her kan du også altid få gode råd om et alternativ eller en anden størrelse.

Fri retur

Ønsker du at sende din ordre tilbage til vores webshop, så betaler vi for fragten. Når du bestiller, får du en mail med adgang til en returlabel. Vil du returnere, skal du blot printe din label og sætte den uden på den kasse, som din ordre kom i.