1-2 dages levering - Wagner1-2 dages levering
Gratis retur - WagnerGratis retur
Byt i 365 dage - WagnerByt i 365 dage
Kurv

5 kortærmede skjorter i 2022

5 kortærmede skjorter i 2022
5 kortærmede skjorter i 2022

Skal du finde en kortærmet skjorte til det gode danske sommervejr? Og vil du gerne vide hvor korte ærmer din skjorte egentlig kan have? Vi giver dig i denne korte guide et par tips til, hvilke kortærmede skjorter til mænd, som du skal kigge efter. Hold især øje med mønstret på din skjorte, da dette er særligt eftertragtet. Det og meget mere i denne sommerlige guide.

Lad os komme i gang!

Tag en kortærmet skjorte på til de solrige dage

Endelig kan du få din kortærmede skjorte på. Den har ligget i vinterhi og ventet på, at du skulle tage den på. Har du ikke nogen kortærmet skjorte, er du nok taget ned i den nærmeste butik for at prøve de nyeste farver og mønstre, eller også kommer du til det. Dertil er det en god idé at vide lidt om, hvad den kortærmede skjorte kan, som de andre kortærmede trøjer ikke kan.

Den kortærmede skjorte til mænd er en hybrid

Grunden til, at den kortærmede skjorte er så populær, er dens specielle look. Den minder om en T-shirt, men er en skjorte. Den har altså det bedste fra begge verdener samlet i ét stykke veltilpas og afslappet stykke tøj.

Skjorten og T-shirten repræsenterer to ender af spektret. Den ene er formel, den anden er afslappet. Den kortærmede skjorte tager du altså på, hvis du både vil være formel og afslappet. Den minder altså meget om poloshirten. Den formår nemlig også at forbinde både det formelle og afslappede i et stykke tøj. Så hvordan adskiller den kortærmede skjorte sig egentlig fra de andre?

Forskellen på en kortærmet skjorte, T-shirt og poloshirt

Materialet, materialet og materialet. Sammenligner vi den kortærmede skjorte med en T-shirt og poloshirt, er forskellen på dem: materialet. De er alle skåret på den klassiske t-formede facon, men den store forskel mellem en kortærmet skjorte, T-shirt og poloshirt er foruden materialet også de mange detaljer (mønstre, farve, etc.).

Materialet og stoffet i en kortærmet skjorte

De fleste kortærmede skjorter findes i det samme materiale, som de kendte langærmede skjorter. Materialerne er blandt andet:

  • Bomuld
  • Hør
  • Bomuldsblend (for eksempel bomuld og hør)
  • Andre naturmaterialer (silke, viskose (kunstsilke), med mere)

Læs vores guide om skjorter, hvis du vil vide mere om materialet, kraven og mønstre på skjorter.

Mønstre på kortærmede skjorter

Der er masser af forskellige farver og mønstre indenfor kortærmede skjorter, som udover materialet, også kan have en påvirkning på, hvilken skjorte du vælger. Hvad du vælger, kan være meget op til din personlige smag. Herunder lister vi en del af de forskellige mønstre, som du kan vælge.

  • Tern
  • Plantemønster
  • Striber
  • Blomstret mønster
  • Tegnet mønster / Motiv
  • Ensfarvet

Hvor lange og brede skal dine ærmer være på en kortærmet skjorte?

Ærmet skal falde lige mellem albue og skulder, så den ligger i en behagelig position. Bredden på ærmet er afhængig af om dit fit eller pasform er løst eller mere tætsiddende. Generelt skal du kunne have 2-3 fingre på hver side af skjortens ærme, er det større, ser den formentlig meget slasket ud.

Din skjorte afspejler dit humør

Der kan altså være mange grunde til, hvorfor du vælger den skjorte, du har på. Det kan også være, du slet ikke har valgt det ud fra de ovenstående eksempler. Vi mener, at en af de mest springende punkter, når du vælger en kortærmet skjorte, er dit humør. Du har din kortærmede skjorte på, fordi den skal afspejle dit humør, eller den person du er, når du skal til en fest eller andet arrangement. Formelle og uformelle begivenheder kræver alle et godt humør og en god udstråling og karisma. Det giver en kortærmet skjorte dig.

Yderligere inspiration til kortærmede skjorter

Savner du mere inspiration til din næste kortærmede skjorte? Wagners butikker har en masse eksempler på de forskellige kortærmede skjorter, som du kan blive inspireret af. Her kan du også finde inspiration til korte shorts, som matcher dine kortærmede skjorter. Wagners eksperter er din professionelle rådgivning, når du kommer ned i butikken, så du kan finde den helt rigtige kortærmede skjorte. De er samtidig nogle af de mest dedikerede eksperter inden for herremoden og ved, hvor moden bevæger sig hen.

Få mere om nye trends og farver indenfor kortærmede skjorter - kom ned i din lokale Wagner herretøjsbutik, eller se alle de forskellige slags kortærmede skjorter, som vi har på vores hjemmeside samt vores størrelsesguide til det.