Husk Fars dag d. 5 juni!

Forkæl verdens bedste far - Få inspiration her

Kurv

Bedste shorts til mænd 2024

Bedste korte shorts til mænd 2023
Bedste korte shorts til mænd 2023

Skal du finde et par korte shorts til sommeren eller din næste sommerferie? Et par gode korte shorts giver dig både et par trendy og luftige shorts. I denne korte guide giver vi dig et lille overblik i, hvad der kendetegner korte shorts. Vi giver dig også svaret på, hvor korte de korte shorts egentlig kan være. Husk, at du også kan smøre dine normale shorts op, så de bliver til korte shorts.

Lad os komme i gang!

Hvad er shorts?

Korte shorts til herre er shorts, der går et godt stykke over knæet og dækker en del af låret. Umiddelbart har vi intet præcist mål på, hvor langt over knæet de skal gå, eller hvor meget af låret de skal dække. Det eneste, vi kan sige, er, at hvis de bliver alt for korte, bliver de i stedet kaldt for hotpants eller meget korte shorts. Traditionelt set har det været kvinderne, der har gået med hotpants, men som mange andre ting i samfundet ændrer det sig over tid. Det leder os videre til, hvor korte de korte shorts egentlig må være.

Hvor korte må shorts være?

Går dine shorts op over låret, vil vi ikke kalde det shorts mere. Det ville enten blive kaldt for hotpants, underbukser eller badebukser. De korte shorts er altså kun korte, hvis de dækker noget af låret.

Du kan selv justere længden på dine shorts

Faktisk kan du selv indstille længden på dine shorts, så de bliver korte. Eftersom mange shorts i dag bliver produceret i materialer med stretch, eller hvor pasformen er lidt tættere, giver det mulighed for at justere længden på dine shorts. Det ses ofte i denimshorts eller chino shorts, hvor du kan smøre shortsne op, så du får bedre lufttilførsel. Bliver det lidt koldere, kan du smøre dem ned igen.

Det giver dig faktisk mulighed for at gøre et hvilket som helst par shorts til et par korte shorts. Det skal dog siges, at hvis dine shorts er for brede og materialet for løst eller glat, vil det ikke vare lang tid, før din opsmøring er faldet ned igen.

Korte shorts og pasformen

Vil du have muligheden for at smøre dine shorts op og samtidig kunne bevæge dig i dine korte shorts? Det er dertil en god tommelfingerregel at finde et par shorts til herrer, der ikke sidder for tæt. Strammer dine shorts - samtidig med at det er for varmt, skaber det en irriterende drivhuseffekt. Især hvis dine shorts er lavet af et materiale, som ikke er åndbart.

Yderligere inspiration til korte shorts

Savner du mere inspiration til korte shorts? Wagners butikker har en masse eksempler på de klassiske shorts og korte shorts, som du kan blive inspireret af. Wagners eksperter er din professionelle rådgivning, når du kommer ned i butikken, så du kan finde de helt rigtige shorts. De er samtidig nogle af de mest dedikerede eksperter inden for herremoden og ved, hvor moden bevæger sig hen.

Få mere om nye trends, materialer og farver indenfor shorts - kom ned i din lokale Wagner herretøjsbutik, eller få inspiration til poloshirts som passer til dine shorts. Hvis du er i tvivl om størrelsen, kan du benytte dig af vores størrelsesguide.