1-2 dages levering
Gratis retur
Byt i 365 dage
Kurv

Find den ultimative business skjorte til mænd

Skal du finde en business skjorte til herre? Og vil du gerne finde ud af, hvad forskellen på en business skjorte og en casual skjorte er? I denne guide kigger vi på business skjorter, hvilke detaljer der er vigtige, og hvordan du finder den rigtige skjorte. Derudover viser vi dig, hvilke gode egenskaber din business skjorte kan have. Læs mere om det i denne inspirationsguide til business skjorter. Lad os komme i gang!

Skarpe business skjorter

De fleste ved, hvor vigtigt det er at se godt ud på jobbet. En god skjorte eller et godt jakkesæt kan gøre forskellen, når du skal lande en handel, aftale en kontrakt eller underskrive en vigtig aftale. Faktisk er skjorten vigtigere end som så. Den er en essentiel del, hvis du har jakkesæt på og således en væsentlig del af din forretningsmæssige fremtoning.

En business skjorte kan også bruges i andre sammenhænge end formelle arbejdsmæssige forhold. Heldigvis. Dens formelle og stringente udtryk gør den også brugbar, hvis du skal på date, til bryllup eller andre arrangementer i din fritid. Sådanne begivenheder kræver noget mere end en almindelig hvid bomuldsskjorte. Det kræver en kvalitets skjorte, som både er blød og holdbar. Vi kan kalde den en business casual skjorte. Forskellen på dem skal vi kigge på i denne guide. Først skal vi lige se på, hvad en business skjorte egentlig er.

Hvad er en business skjorte?

En business skjorte er en central del af et klassisk business casual sæt. Det er typisk en neutral hvid skjorte, der passer godt til en mørk blazer sammen med et par stilede habitbukser afrundet med et par skarpe sko. Der findes selvfølgelig også andre farver af business skjorter, de vil hovedsageligt være meget simple og ensfarvede. Det skal de være, så du undgår, at de trækker al opmærksomheden.

5 klassiske typer af business skjorter

Taler vi om business skjorter, kan vi beskrive dem med fem forskellige farver og mønstre:

  • En hvid
  • En lyseblå
  • En cremet
  • En pink
  • En mørkeblå

Derefter kan skjorterne variere - givet ud fra materialet, mønstret, mere eller mindre farve, etc. Hovedsagen er den, at de alle sammen har basis i nogle lette nuancer og simple mønstre, der skal vise en let og elegant beklædning. Hvad er så egentlig forskellen fra en almindelig casual skjorte, eller en casual business skjorte?

Forskellen på en business skjorte og en casual business skjorte

Den åbenlyse forskel på de to er, at den ene bliver brugt til arbejde og andre formelle begivenheder, mens den anden bliver brugt til afslappede begivenheder, hvor formaliteterne er mindre. Den næste forskel er en, man tit glemmer, men en af de vigtigste forskelle. Det er materialet og den kvalitet, som skjorten har.

En business skjorte skal bruges mere end en casual business skjorte. Alene af den grund skal en business skjorte være af bedre kvalitet og kunne modstå mere. Mens en casual skjorter ofte være af et materiale, som er billigere og mindre slidstærkt. Derfor har en business skjorte også nogle særlig gode egenskaber, som vi herunder skal beskrive. 

Gode egenskaber ved en kvalitets business skjorte

Din arbejdsindsats er ikke kun din indsats. Det afhænger også af, hvad dit udstyr byder på. Hertil har vi listet nogle vigtige egenskaber ved en kvalitets business skjorte op:

  • Krølfri
  • Strygefri
  • Nanotex-behandlet

Krølfri business skjorter

En krølfri business skjorte er en skjorte som er blevet givet nok overfladebehandling til, at skjorten ikke krøller i tilspidsede situationer. Samtidig er overfladen heller ikke behandlet med for meget, så fugten vil stadig kunne transporteres videre fra din krop. Har din skjorte fået for meget overfladebehandling, kan kroppen have svært ved at adskille fugten fra kroppen - og så bliver du svedig.

Strygefri business skjorter

Strygefri business skjorter har fået en del mere overfladebehandling end en krølfri business skjorte. Det gør, at den er særlig god til kontoret. Jo mere fugt du genererer, desto større er chancen for, at din skjorte kan krølle. Det er derfor, at strygefri skjorter er perfekte som business skjorter, da den store fysiske udfoldelse ofte undgås på kontoret. 

Nanotex-behandlet business skjorter

En skjorte er et af de mere sarte stykker tøj i din garderobe, men Lindbergh har gjort noget ved det. De har fremstillet en skjorte, der både er krølfri, har nanotex-beskyttelse mod pletter og er behandlet anti-bakterielt mod lugt og bakterier. Det gør, at den fugt, din krop udstiller, vil forsvinde, men fugten vil stadig være til stede - skal du huske.

Yderligere inspiration til at finde business skjorter til mænd hos Wagner

Savner du mere inspiration til at vælge den rigtige business skjorte? Wagners butikker har en masse forskellige typer af business skjorter, som du kan prøve og blive inspireret af. Wagners eksperter er din professionelle rådgivning, når du kommer ned i butikken, så du kan finde den helt rigtige business skjorte til dig. De er samtidig nogle af de mest dedikerede eksperter inden for herremoden og ved, hvor moden bevæger sig hen.

Få mere om nye trends, materialer og farver inden for business skjorter -  kom ned i din lokale Wagner herretøjsbutik, eller se alle de mange forskellige slags skjorter vi har på vores hjemmeside samt vores størrelsesguide til dem.