1-2 dages levering
Gratis retur
Byt i 365 dage
Kurv

Poloshirt med lomme - en overset klassiker i 2022

Står du mellem at vælge en poloshirt med eller uden lomme? Der er mange gode grunde til at vælge en poloshirt, der har en lomme, eller en af poloshirtens andre features. Vi giver dig en kort guide til den klassiske poloshirts oversete detalje(r). Desuden viser vi dig, hvilke tre mærker du blandt andet kan vælge mellem.

Lad os komme i gang!

Djævlen ligger i en poloshirts detalje

Mange har en poloshirt, fordi den både er formel og afslappet. Andre har en poloshirt, fordi den har et logo på brystet, som viser, hvem der har produceret den. Nogle helt tredje personer har en poloshirt, fordi den har et bestemt mønster eller farve, som de er vilde med. Alle disse eksempler skal vise, at vores grunde til at have en bestemt poloshirt ligger i dens detaljer. Vi vil altså gerne have en poloshirt, der skiller sig ud fra andres tøj, og som passer ind i vores garderobe.

Det leder os hen til lommen på en poloshirt. Er det en klassiker og et fedt look eller undgår du den helt?

Giv lommen i din poloshirt en chance

De fleste vil helst have det klassiske polo-look. Det består af en poloshirt, der har den samme farve fra top til bund - og måske med et lille logo på brystet. Det eneste, der skiller sig ud, på denne type af poloshirt er kraven. Kraven er, hvad der gør din polo til et stykke gentlemens tøj. Det samme gør lommen.

Lommen på en poloshirt minder - ligesom kraven - om en feature på en skjorte. Den sidder skjult på brystet, hvor ikke mange ser den, da lommen ofte vil have det lille kendte logo påtrykt. Folk ser altså kun logoet og ikke lommen. Har du så egentlig brug for lommen, hvis ingen ser den? Og er det således bare lidt ekstra stof?

Det vigtigste ved lommen på en poloshirt er det positive indtryk, som den giver andre. Lommen og især kraven giver din poloshirt et skjorte-look, der er svær at finde i nogen anden T-shirt. Poloshirten med lomme er en afslappet hybrid mellem en skjorte og T-shirt, som er svær at finde i noget andet kortærmet stykke tøj. Du kan måske finde en kortærmet skjorte, men det forbliver stadig en skjorte. Poloshirtens historie er med til at give den dens symbolske værdi.

Der findes mange forskellige slags poloshirts

Inden vi stirrer os blinde i poloshirts med lomme, så findes der også mange andre features på poloshirts. Herunder har vi lavet en liste, så du kan se hvilke features, der er. De har hver deres udtryk, stil og funktionalitet, som også vidner om, hvorfor poloshirts ikke bare kan kategoriseres under en type poloshirt eller et bestemt mærke.

  • Poloshirt med lange ærmer
  • Poloshirt med tryk
  • Poloshirt med lynlås
  • Poloshirt med logo
  • Poloshirt med mønste

Yderligere inspiration til poloshirts

Savner du mere inspiration til din næste poloshirt? Wagners butikker har en masse eksempler på de forskellige poloshirts, som du kan blive inspireret af. Her kan du også finde inspiration til korte shorts. Wagners eksperter er din professionelle rådgivning, når du kommer ned i butikken, så du kan finde den helt rigtige poloshirt. De er samtidig nogle af de mest dedikerede eksperter inden for herremoden og ved, hvor moden bevæger sig hen.

Få mere om nye trends og farver indenfor poloshirts - kom ned i din lokale Wagner herretøjsbutik, eller se alle de forskellige slags shorts vi har på voreshjemmeside samt vores størrelsesguidetil det.